Itt vannak a legjobb filmek a keddi tévézéshez

Átfésültük az összes tévécsatorna műsorát, ez lett belőle.

Egy cipőben - Paramount Network, május 4. kedd, 18.15h

Maggie nem sok sikert ért el az életben: partikra jár, váltogatja munkahelyeit, egyetlen értékének a férfiakra gyakorolt vonzerejét tartja. Egyébként se pénze, se otthona, barátoknál, rokonoknál száll meg, míg azok rá nem unnak. Testvére, Rose mindenben az ellentéte: egyetemet végzett, menő jogi cégnél dolgozik, és szinte minden idejét a munkája köti le. Emellett folytonosan a testsúlyával küzd, és kellő önbizalom híján a társasági és szerelmi élete is a nullához közelít. Egy veszekedést követően a nővérek felkeresik rég nem látott nagyanyjukat. A találkozás mindannyiuk életében döntő változást hoz.

 

Még egy kis pánik - Viasat3, május 4. kedd, 21h

Paul Vitti, a rettegett maffiavezér egy nap igencsak meglepi őreit a börtönben: bárgyú mosollyal fel-alá mászkál, és időről-időre nótára gyújt. Ha Vitti musicalszámokat kezd el dalolni a cellájában, vajon ki máshoz fordulhatnak az illetékesek, mint a pszichiáteréhez? Sobel doktor hiába tiltakozik, gyorsan megszületik döntés: Vitti beköltözik Sobel házába, hogy alapos kezelésnek vesse alá magát. Mi lesz ebből?! Nos, csak semmi pánik! Újra együtt a furcsa páros a nagysikerű Csak egy kis pánik második részében. Vitti (Robert De Niro) ezúttal készen áll, hogy új életet kezdjen, messze a maffia világától _ legalábbis ezt állítja. Gyenge idegzetű pszichiátere, Ben Sobel (Billy Crystal) azonban nem biztos benne, hogy ez a született bűnöző valaha is jó útra térhet.

 

Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik - Fim+, május 4. kedd, 21h

Willy Bank (Al Pacino), a könyörtelen kaszinótulajdonos kórházba juttatja Danny Ocean (George Clooney) barátját és mentorát, Reubent (Elliott Gould). Ocean összehívja a csapatot, hogy egy nagyszabású akcióval bosszút állhasson Willy Banken. Rusty (Brad Pitt) segítségével a terv is hamar elkészül: Bank nagy napján csapnak le, a róla elnevezett kaszinó megnyitóján. A sikerhez azonban szükségük van egykori ellenfelükre, Terry Benedictre (Andy Garcia) is, aki örömmel vállalja el a megbízást. Módszeresen haladnak, először megkopasztják, majd megfosztják a dicsőségtől, a szállodáiért kapott Öt gyémánt-díjaktól. A terv veszélyes, és majdnem lehetetlen végrehajtani, de a fiúk nem ismerik ezt a szót.

 

Az idegen - Moziverzum, május 4. kedd, 21h

Quan Londonban egy kínai étterem tulajdonosa. Egy bombamerényletben, amit a Valódi IRA nevű terrorcsoport követ el, elveszíti lányát. Mivel felesége meghalt, és két gyermeke is gyilkosság áldozata lett évekkel ezelőtt, mindent feladva a merénylők nyomába ered. Látóterébe kerül Liam Hennessy miniszterelnök-helyettes, ex-IRA tag, akit kemény módszerekkel helyez nyomás alá a gyilkosok nevének kiadása végett.

 

Zombieland - AXN, május 4. kedd, 22.50h

Az egyik szimplán lelép, ha valami ijesztővel találkozik. A másik imádja a harcot, és az öklénél csak a feje keményebb: ha a világot elárasztották a zombik, az emberiség pedig felkerült a legveszélyeztetettebb fajok listájára, mindkét módszer elfogadhatónak tűnik. Columbus és Tallahassee nagyon különböznek egymástól, mégis közösen próbálják átvészelni a folyamatosan rájuk leskelődő bajt: a mindenütt jelenlévő élőhalottakat. Pedig az igazi veszély az emberek között les rájuk. Összeismerkednek két lánnyal, akik egész más eszközöket vetnek be a túlélés érdekében. Ám amikor négyszemélyessé szervezik a csapatot, már nem biztosak, mi volna jobb: megbízni egymásban, vagy a zombik kitárt karjába futni.

 

A másik férfi - Filmcafe, május 4. kedd, 22.55h

Peter (Liam Neeson) és Lisa (Laura Linney) régóta házasok. Amikor egyik este Lisa arról kérdezi férjét, hogy gondolt-e már arra, hogy lefeküdjön mással, Peter őszintén nemmel felel. Hónapokkal később a férfi rádöbben, hogy felesége megcsalta őt. Peter megszállottan kutatni kezd a titokzatos szerető után, hogy szembenézhessen vele.

 

Testvérek - Paramount Network, május 4. kedd, 23h

Sam (Tobey Maguire) és Tommy (Jake Gyllenhaal) teljesen ellentétei egymásnak. Sam, többszörösen kitüntetett katona, apja nyomdokain példás karriert futott be, míg Tommy _ a család feketebáránya _ épp most szabadult és csak sodródik az árral. Amikor Sam gépét lelövik a tálibok Afganisztán felett Tommy kötelességének érzi, hogy Grace (Natalie Portmen) és két kislánya segítségére legyen, megpróbálja a fivére családjában keletkezett űrt betölteni. A gyász és a szükség egy új családot teremt, ahol Tommy mindjobban magára talál. Immár nem, mint segítő, hanem, mint családfőként van jelen Grace oldalán. Mikor Sam váratlanul hazatér a két fivérnek szembe kell néznie egy új helyzettel, ahol szerelem, hűség, férfiasság már mindkettőjüknek mást jelent, mint korábban.

 

Betépve - AMC, május 4. kedd, 23.05h

George Jung (Johnny Depp) az amerikai álmot a maga sajátos módján valósítja meg. Meglátja a nagy üzletet a kokainban és elsőként importálja, méghozzá nagy mennyiségben az Államokba. Hamarosan óriási vagyonra tesz szert, bármit megtehet, bármit megkaphat, kivéve egyet. A gyönyörű Mirtha (Penelope Cruz) szerelme még számára is megfizethetetlen.

Kill Bill - Mozi+, május 4. kedd, 23.15h

A Menyasszony (Uma Thurman) egykor hírhedt bérgyilkosnő volt, egy világklasszis női bérgyilkos-csapat tagja. Ám terhes lett és férjhez akart menni, de a főnök ezt nem hagyhatta. Az esküvője napján a csapat vezetője, Bill (David Carradine) mindenkit lemészárol. A Menyasszony utolsó szavaival tudatja Bill-lel, hogy várandós, és az ő gyerekét hordja szíve alatt. A nő nem hal bele a fejlövésbe, hanem ötévi kóma után véres bosszút esküszik főnöke és egykori csapattársai ellen. Senki nem tudhatja, mikor fog következni a listán. Csak egy biztos: Bill lesz az utolsó a sorban.