Itt vannak a legjobb filmek szombat estére

Pihenj rá jobbnál jobb filmekkel a húsvétra!

Holiday - SuperTV2, április 16. szombat, 20h

Két fiatal nő, két összetört szív. Iris reménytelenül szerelmes a kollégájába, akivel viszonyt folytat. S nem elég, hogy érzelmei viszonzatlanul maradnak, a férfi a karácsonyi bulin bejelenti, hogy eljegyezte az egyik kolléganőjüket. Eközben a munkamániás Amanda rájön, hogy a barátja megcsalja, ezért kiadja az útját. A két összetört szívű lány ekkor a világhálón akad egymásra. Miután kölcsönösen elsírják bánatukat, elhatározzák, hogy kipihenik megpróbáltatásaikat. Mivel az egyik Londonban, a másik pedig Los Angelesben él, kitalálják, hogy otthont cserélnek. A pasimentes vakáció azonban nem a tervek szerint alakul...

 

Macska-jaj - Prime, április 16. szombat, 21h

Grga Pitic (a cigány keresztapa és szemétdombkirály) és Zarije, egy cementüzem büszke tulajdonosa, régi jó barátok, bár vagy 25 éve nem találkoztak. A már nyolcvanas éveiket taposó, betegségekkel küszködő két zsivány kölcsönös tiszteletben élt át együtt bűnt és bűnhődést. Zarije fia, Matko, a semmirekellő naplopó, Grgá-tól kér kölcsön pénzt benzin megszerzésére. Matko, sikeres trükkjén felbuzdulva felajánlja Dadan Karambolónak, a cigány gengszterek királyának, hogy beveszi a benzinbuliba. A gátlástalan Dadan azonban becsapja, így nincs más választása, mint elfogadni Dadan kárpótlási kérését, vagyis hogy hozzáadja fiát, Zarét Dadan húgához, Afroditához.

 

A csendőr New Yorkban - TV2 Comedy, április 16. szombat, 21h

Nagy dicsőség érte Lütyő csendőrőrsét: ők képviselhetik Franciaországot a csendőrség nemzetközi konferenciáján, New Yorkban. Nicole, Lütyő lánya nagyon szeretett volna az édesapjával menni, de ő hallani sem akart róla, hisz még Gabaj főtörzs sem viheti magával a feleségét. Ám, amikor a csodálatos France tengeralattjáró kifut a kikötőből, már Nicole is a fedélzeten van potyautasként. Reszkess, New York, jönnek a humoredzett Saint Tropez-iek!

 

Die Hard 2. – Még drágább az életed - Mozi+, április 16. szombat, 21h

John McClane (Bruce Willis) a felesége (Bonnie Bedelia) elé siet Washington repülőterére, amikor ismét egy világraszóló terrorakció közepén találja magát. A repülőtéren leszáll egy katonai repülőgép is, utasa Esperanza, az a dél-amerikai drogbáró, akit vádlottként szállítanak az Egyesült Államokba. Hamarosan azonban kitör a káosz, a repülőtér irányítását egy terrorcsoport veszi át, amely a leszállásra váró gépek utasainak életével zsarolja a kormányt. A több száz halálraítélt utas, köztük McClane felesége várja kétségbeesetten, hogy a zsaru rendet teremtsen odalent, azaz legyőzze a mindenre képes elit katonai kommandót...

 

Ryan közlegény megmentése - Paramount Network, április 16. szombat, 21h

Miután a hadsereg vezérkari főnöke, George C. Marshall megtudja, hogy ugyanazon Ryan család három katonája is meghalt egy héten belül, parancsot ad az életben maradt James Ryan közlegény (Matt Damon) megtalálására és hazaszállítására az Egyesült Államokba. A feladatot Miller kapitány (Tom Hanks) kapja, aki Upham tizedest (aki nyelvben jártasabb, mint a harcmezőkön )választja csapatába, amely Horvath őrmesterből (Tom Sizemore), Mellish közlegényből (Adam Goldberg), Wade felcserből (Giovanni Ribisi), a brooklyni Reibenből (Edward Burns), az olasz-amerikai Caparzóból (Vin Diesel) és a hívő Jacksonból (Barry Pepper) tevődik össze.

 

Különben dühbe jövünk - RTL+, április 16. szombat, 21.20h

Ben (Bud Spencer) és Kid (Terence Hill) sivatagi autóversenyre készülnek, de valaki mindenképp meg akarja akadályozni győzelmüket. Míg ők sör-virsli versenyen bizonygatják rátermettségüket, egy helyi gengszterfőnök tönkreteszi kocsijukat. A filmtörténet legviccesebb bunyósai nem hagyják bosszú nélkül a történteket, sőt a járművüket is pótolni kell. Bud Spencer és Terence Hill akcióvígjátéka csattanós pofonokat és fergeteges szórakozást ígér mindenkinek.

 

Oscar - RTL Klub, április 16. szombat, 21.35h

Angelo Provolone(Sylvester Stallone) ismert és megbecsült tagja az alvilágnak. Alkohol-csempészésből igen szép vagyonra tett szert, gyönyörű házzal és csodaszép feleséggel büszkélkedhet. Egy napon haldokló apja megesketi fiát, hogy felhagy a törvényszegéssel, a bűnözéssel, és jó útra tér. Csakhogy a bűnös élet nem akar szakítani vele. Sőt, minden összeesküszik ellene: felbukkan egy lány, aki Angelót apjaként tünti fel. Megjelenik az érzékeny lelkű nyelvészprofesszor, dr. Poole (Tim Curry), aki a nap végén, mint vőlegény távozik. A szexis szobalány a felfordulás közepén kilép, ám nem a megfelelő kofferral távozik.

 

Csinibaba - DUNA Televízió, április 16. szombat, 21.45h

1962. augusztus 28. Ezen a szombat reggelen is ellátja Simon bá' (Gálvölgyi János) hírekkel, tanácsokkal és zenével a háztömbrádión keresztül a rábízott állampolgárokat. Közben a KISZ meghirdeti a Ki mit tud?-ot, amelynek győztesei kimehetnek a Helsinki VIT-re, ami a vasfüggönyön túl van. Maga az édes élet. Sok-sok bonyodalom, még több sláger, ármány, szerelem és mulatság után kiderül, hogy a véletlent sem bízzák a véletlenre, és senki sem abba a révbe érkezik, mint amibe beevezett…

 

Rossz hold - AMC, április 16. szombat, 22.40h

Vérfarkas pusztít az Amazonas erdeiben. Ted (Michael Paré) súlyos sérülések árán végez a pokoli teremtménnyel, amely lemészárolta expedícióját. Sose gondolta volna, hogy ez a borzasztó torzszülött nemcsak rémtörténetekben létezik. Hazaérkezve abban reménykedik, hogy a szörnyűségeket elfelejtheti, ám egy éjszaka, éppen teliholdkor a kisvárosban életre kel a gyilkos bestia és sorra szedi áldozatait. Ted húga és fia nem is sejtik, hogy a szörnyűség mögött milyen irtózatos titok rejlik.

 

Kill Bill 2. - SuperTV2, április 16. szombat, 23h

A Menyasszony végzett két egykori társával, majd tovább folytatja bosszúhadjáratát. A halállistáján Budd és Elle következik. Miután rendezi a számláját Bill öccsével és Elle-lel, aki a bérgyilkosokból álló csapaton belül a legfőbb vetélytársa volt, Mexikóba megy, hogy megtalálja utolsó áldozata rejtekhelyét. Már csak egyetlen cél lebeg előtte: megölni Billt, az egykori főnökét és szeretőjét, gyermekének apját. Közben kiderül, hogy lánya, akivel várandós volt a mészárlás idején, és azt hitte, hogy meghalt, mégis életben van.

 

Pillangó-hatás - RTL II, április 16. szombat, 23.20h

Világunkban minden mindennel összefügg, minden döntésünk alapjában változtatja meg a jövőt. Evan Treborn (Ashton Kutcher) gyerekkorában számtalanszor elvesztette az öntudatát, élete sötét szakaszait képtelen felidézni az emlékezetében. Orvosa tanácsára naplót vezet és most, normális felnőttként bátorságot gyűjt visszaemlékezni a múltra. Hamarosan rádöbben, hogy a napló által képes utazni az időben, és felfedheti a sötét titkokat. Így visszatér a múltba, hogy helyrehozzon néhány baklövést, amelyek miatt kisiklott barátai, Kay (Amy Smart), Lenny (Elden Henson) és Tommy (William Lee Scott) élete. Ám amikor visszatér a jelenbe, rájön, hogy a változtatások csak még nagyobb problémákat okoznak.

 

Hegylakó - Mozi+, április 16. szombat, 23.30h

Connor MacLeod (mint népe többi tagja) halhatatlan! Kontinenseken és évszázadokon át utazva keresi a hozzá hasonlókat, hogy az ősi áldás-átok parancsa szerint kardpárbajban szálljon szembe velük. A Halhatatlanok csak egymás kardja által veszthetik életüket, a fejükkel együtt. Minden párbaj egy lépéssel közelebb viszi a győztest ahhoz, hogy ő legyen a kiválasztott, az Egyetlen, aki ellenfél nélkül, a halhatatlanság hatalmával élve uralhatja a világot! MacLeod napjaink Amerikájában éli tragikusan magányos életét. Igaz szerelmét évszázadokkal korábban elvesztette és nem mer újra szeretni. Rajta kívül már csak két halhatatlan él, és amikor egyikükkel végez egy parkolóházban, MacLeod tudja, hogy a végső összecsapás a gonosz Kurgannal már nem késlekedhet sokáig.

 

Kobra - RTL+, április 16. szombat, 23.30h

Az igazi neve Cobretti. Ám akik ismerik és akik azt kívánják, bárcsak ne ismernék, ő egyszerűen csak Kobra (Sylvester Stallone). Ha a bűn betegség, Kobra a legjobb gyógyszer ellene. A nagyváros utcáin edződött specialista azokra az ügyekre szakosodott, amelyekről a többiek azt állítják, hogy lehetetlen őket megoldani, mert vagy nem merik, vagy nem akarják leleplezni az igazi tettest. Kobra neve hallatán a hideg rázza még a legagyafúrtabb bűnözőt is, hiszen szokatlan, de eredeti módszereivel és elszántságával még saját kollégáit is gyakran őrületbe kergeti. Most, amikor a bűnözés elharapózik a nagyvárosban, a rendőrség Kobrát küldi az ártatlan áldozatokat sorozatban gyilkoló, bestiálisan kegyetlen, ismeretlen bűnöző nyomába.

 

A remény rabjai - RTL Klub, április 16. szombat, 23.55h

Andy Dufresne-t (Tim Robbins), a köztiszteletben álló bankárt sikkasztásért és gyilkosságért kétszeres életfogytiglanra ítélik. Büntetését az egyik legszigorúbban őrzött börtönben, a Shawshank Fegyházban kell letöltenie. A rendkívül intelligens Andy gyorsan kiismeri magát a börtönéletben, rohamos léptekkel haladva a ranglétrán hamarosan a börtön pénzügyi "vezetőjévé" válik. Ezen beosztásában a személyzet minden nagy és kis stiklijéről tud, hiszen a tanácsokat is ő osztogatja. Amikor kiderül, hogy ártatlanul ítélték el, a börtön vezetése eltünteti a bizonyítékokat, nehogy a túl sokat tudó Andy kikerüljön az ellenőrzésük alól.