Itt vannak a legjobb filmek vasárnap estére

Készülj rá a következő hétre egy kis esti tévézéssel!

A Rózsaszín Párduc - Film Mánia, augusztus 1. vasárnap, 20h

Egy felsőtízezerbeli partin a következő emberek vegyülnek el a tömegben: egy arab emírségbeli gyönyörű hercegnő, aki a földkerekség legértékesebb gyémántjának, a "rózsaszínű párducnak" a tulajdonosa; Charles, aki életművész, amolyan Don Juan, csak ügyesebb nála: nem hágcsókon mászik fel a nőkhöz, nem párbajozik, hanem Ferrarin érkezik, minden női lakosztályhoz kulcsa van, s teszi mindezt a legszélesebb nyilvánosság tudtával; valamint Clouseau felügyelő, akinek szakmai hozzáértéséről az a vélemény alakult ki egyik felettesében még, a törvény balkezében, hogy "adjon nekem valaki tíz olyan embert, mint Clouseau, és én lerombolom a világot". Csoda, ha ezek után eltűnik a hercegnő gyémántja?

 

Roy Bean bíró élete és kora - Duna Tv, augusztus 1. vasárnap, 20.45h

A szeszélyes és kegyetlen ítéleteiről hírhedtté vált, önjelölt vadnyugati bíró, Roy Bean valóban létezett, számos legenda kering fekete humoráról és excentrikus életviteléről. Alakját már William Wyler is megörökítette. Huston filmjében azonban ő a főszereplő: a jóképű Newman rokonszenves alakításában a banditából lett "bíró" az amerikai individualizmus hősi jelképévé válik, aki élete végén szembeszáll a nagy olajvállalatok embertelen és személytelen erőszakával. Addigi élete pedig csupa kaland, erőszak és szerelem, miközben a maga bizarr módján törvényt és rendet teremt a civilizációtól távol eső mexikói határvidéken és kitartóan rajong ideáljáért, Lily Langtry színésznőért.

 

Derült égből apu - Prime, augusztus 1. vasárnap, 21h

Samuel (Omar Sy) gondtalan agglegényéletét éli Dél-Franciaországban. Egy nap váratlan esemény zavarja meg békés hétköznapjait: betoppan egy régi barátnő az életéből és kiderül, hogy van egy lánya.

 

Chappie - Viasat3, augusztus 1. vasárnap, 21h

A közeli jövőben a rendőrség robotokkal próbál úrrá lenni a bűnözésen. Ám a tervező Wilson többet szeretne, célja a mesterséges intelligencia megteremtése. Főnöke utasítása ellenére megalkotja álmát, amit egy leselejtezett robotba ültet be.

 

Időhurok - AXN, augusztus 1. vasárnap, 21h

A legendás Robert A. Heinlein (többek között a Csillagközi invázió írója) novellájából készült filmben egy időügynök (Ethan Hawke) barangol múltban és jövőben: minden bevetés más korba vezeti. Utolsó megbízatásán fiatalkori saját magát kell beszerveznie a Cégbe, miközben egy olyan bűnözőre vadászik, aki valahogy folyton kicsúszik a kezéből, bármilyen időben is készül lecsapni rá.

 

A felejtés bére - Paramount Network, augusztus 1. vasárnap, 21h

Az elismert rendezô, John Woo (M:I 2 és Ál/Arc) futurisztikus thrillere a látványos akciót lenyûgözô rejtéllyel ötvözi, garantálva, hogy a kirobbanó kezdéstôl egészen a lélegzetelállító befejezésig kétségek között tartsa nézôit. Michael Jennings (Ben Affleck) kitûnô számítástechnikus, akit szigorúan titkos feladatokra kérnek fel. Minden egyes munka után kitörlik rövid távú memóriáját, nehogy információt szivárogtasson ki a megbízatásáról. Legutóbbi munkája végeztével _ amikor hároméves szerzôdését nyolc számjegyû összeggel honorálja régi barátja (Aaron Eckhart) _ Jennings döbbenten hallja, hogy egész fizetésérôl lemondott. Úgy tûnik, számára nincs visszaút _ mígnem egy rejtélyes borítékban elfelejtett múltjára utaló nyomokat kap. A gyönyörû tudósnô (Uma Thurman) segítségével Jenningsnek az idô szorításában kell megfejtenie múltjának rejtvényét... miközben megpróbálja elkerülni a jövôben rá váró borzalmakat.

 

Egy bébiszitter kalandjai - M2, augusztus 1. vasárnap, 21.10h

Miután a gyönyörű Chris hoppon marad este, elvállalja a kis Sara felügyeletét. Még meg sem melegszik, amikor gyenge idegrendszerű barátnője telefonon azzal sokkolja, hogy elszökött otthonról és sürgős segítségre szorul. Chris azonban nem kívánatos útitársakkal, Sarával és szerelmes bátyjával, valamint tolakodó barátjával kénytelen nekivágni az egyórás sima útnak, ami hajmeresztő kalandokba torkollik… HD

 

Barry Seal: A beszállító - TV2, augusztus 1. vasárnap, 21.55h

Tom Cruise új filmje egy elképesztő igaz történetet dolgoz fel.
Barry Seal amerikai pilóta volt, aki a Pablo Escobar-féle Medellín kartell szállítója lett, és fegyvert és drogot csempészett a repülőin, majd váratlanul beszervezte a CIA, és az amerikai történelem egyik legnagyobb titkos akcióját hajtotta végre.

 

Két apának mennyi a fele? - Duna Tv, augusztus 1. vasárnap, 22.55h

A fiatal és gyönyörű Alice Thomaso kiszabadul a börtönből, ahova luxusautók lopásáért került. A lánynak egy hónappal korábban meghalt az anyja, aki egy magnószalagról tudatja vele, hogy évekkel korábban két férfit szeretett egyszerre. Miután kiderült, hogy terhes, nem tudott választani közöttük, ezért elhagyta őket. Alice elhatározza, hogy felkeresi mindkettőjüket és kideríti, melyikük az apja. A lány ellop egy sportautót, majd elindul délre, ahol találkozik az apajelöltekkel. A két férfi, akik nem is tudtak egymás létezéséről, döbbenten hallgatja végig a lejátszott felvételt. Mielőtt kideríthetnék, hogy ki is az igazi szülő, a játékba bekapcsolódik a rendőrség és az orosz maffia. (.)

 

A kék lagúna - Prime, augusztus 1. vasárnap, 23.25h

Két gyermek és egy hajószakács a Csendes-óceán déli részén hajótörést szenvednek, amit csak ők élnek túl. Emmeline (Brooke Shields) és Richard (Christopher Atkins) azonban nem sokáig számíthat az idős férfi oltalmazására. Paddy (Leo McKern) néhány nap múlva meghal. A két gyermek teljesen magára marad a sok-sok veszélyt rejtő, lakatlan szigeten. Lassanként alkalmazkodnak a hajótöröttek életmódjához, s berendezkednek a paradicsomi helyen.

 

Hannibal - SuperTV2, augusztus 1. vasárnap, 23.25h

A világ legrémesebb gonosztevője, Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) megszökött és Firenzében éli a jómódúak boldog életét. Egyik áldozata, az emberi roncsként vegetáló milliomos, Mason Verger (Gary Oldman) bosszúra éhesen kutatja a vérszomjas doktort. Egy tanú felbukkanását követően ismét remény nyílik rá, hogy elfogja Lectert, akit azonban csak egyetlen személy tud Amerikába csalogatni: Clarice Starling (Julianne Moore) FBI-ügynök. Ha sikerül őt rávenni arra, hogy újra az emberevő pszichológus nyomába eredjen, Hannibal végre előjön rejtekhelyéről, hogy befejezze a halálos játékot.

 

Mission: Impossible - TV2, augusztus 1. vasárnap, 00.25h

Egy volt orosz kém titkos nemzetközi információkat dob a feketepiacra: egy listát a világ legjobb titkos ügynökeinek nevével. Ha az információ rossz kezekbe kerül, a következmények beláthatatlanok. Így nincs más hátra: a szupercsoport akcióba lép. Egy prágai követség fogadásán vagyunk, ahol a mesterkémek a legfejlettebb csúcstechnikát és találékonyságukat együtt vetik latba a siker érdekében. Ethan Hunt kapja a feladat legkritikusabb részét, és úgy tűnik, minden a terv szerint halad. De megtörténik az elképzelhetetlen: néhány rémálomba illő perc alatt Hunt körül mindenki meghal a csoportból, és ő is csak éppen hogy vissza tud jutni a főhadiszállásra. Alig ocsúdik fel a sokkból, máris új meglepetések várják.