Itt vannak a legjobb filmek vasárnap estére

Ha semmihez sincs kedved vasárnap este, akkor ez a lista neked készült!

Angyali szemek - Film Mánia, szeptember 26. vasárnap, 20h

Az Angyali szemek két sebzett lelkű ember története: a nő rendőr, a férfi leginkább csavargónak látszik. Egy utcai bunyóban ismerkednek meg, amikor Catch (James Caviezel) megmenti Sharont (Jennifer Lopez) egy rátámadó bűnözőtől. Az eset után többször is összefutnak és Sharon lassan sejteni kezdi, hogy korábban már találkoztak egyszer, ám Catch ridegen elzárkózik minden kérdés elől. Eközben Sharonnak is meg kell küzdenie saját terhével. Szülei megújítani készülnek házassági esküjüket és a szertartásra nem hívják meg a lányukat, mert brutális apja egy korábbi összetűzésük miatt neheztel rá. Catch és Sharon csak egymás pártfogására számíthatnak, de egyre inkább úgy tűnik, amíg önmagukkal nem békélnek meg, egymást sem bírják elviselni.

 

Farkasokkal táncoló - Filmcafe, szeptember 26. vasárnap, 20h

Tennessee-ben javában dúl a polgárháború. Dunbar hadnagy az áthelyezést választja a nyugati frontra _ egy hőstett elismeréseként. Amikor megérkezik a Sedgewick erődbe, rá kell döbbennie, hogy az már régóta magányosan áll, és ő az egyetlen lakója. Hamarosan kapcsolatba kerül a sziú törzzsel, köztük a szent emberrel (Vergődő Madár), a harcossal (Szélfútta Haj), a törzsfőnökkel (Tíz Medve), valamint Álló Ököllel, egy fehér nővel, akit még gyermekként fogadott be a törzs. Dunbar becsületes és bátor cselekedetei nyomán fokról fokra kölcsönös elismerés és csodálat épül ki közte és a sziú törzs tagjai között. Dunbar egyre inkább beépül a törzsbe, izgalmas szerelmi kalandba bonyolódik Álló Ököllel, és életre szóló barátságot köt a bennszülöttekkel.

 

A sas - RTL+, szeptember 26. vasárnap, 21h

140, Római Birodalom, Britannia provincia. Ide érkezik Marcus Aquila (Channing Tatum), hogy visszaállítsa családjuk megtépázott hírnevét, s visszaszerezze apja légiójának nyomtalanul eltűnt sas jelképét. Amikor Marcus megkíméli Esca, az ifjú brit (Jamie Bell) életét, Marcus nagybátyja, Aquila (Donald Sutherland) megvásárolja Escát, hogy rabszolgaként szolgálja unokaöccsét. Egy nap Marcus hírét veszi, hogy a keresett sast egy északi templomban látták. Esca kíséretében nyomban útnak indul Hadrianus fala felé, a számtalan veszélyt rejtő barbár törzsek földjére.

 

Négy tesó - Paramount Network, szeptember 26. vasárnap, 21h

A három testvér anyjuk temetésére tér haza, ahol találkoznak negyedik bátyjukkal. Javában zajlanak a temetés előkészületei, ám a fiúk rádöbbennek, hogy anyjuk valószínűleg gyilkosság áldozata lett. Úgy döntenek, hogy maguk veszik kézbe a nyomozást _ és a bosszút.

 

Pearl Harbor - Égi háború - Viasat3, szeptember 26. vasárnap, 21h

1941 december 7. A második világháború fordulópontja, a történelem egyik legvéresebb csatája: a japán légierő megtámadta Amerika csendes-óceáni flottáját. A támadás számtalan áldozattal járt, hatalmas pusztítást vitt végbe: sokáig tartott, míg az amerikai hadsereg kiheverte a csapást, és felkészült a visszavágásra. Ez a film e támadás és csata története, de egyben három fiatal története is. Akik, miközben a történelem a szörnyű, véres események közepébe sodorja őket, a saját életüket élnék _ azt sem könnyű. Rafe és Danny a legjobb barátok: gyerekkoruk óta együtt szeretnének pilóták lenni. Mindketten katonák, mindketten Pearl Harborban állomásoznak. És mindketten ugyanazt a lányt szeretik. A japán gépek pedig elindultak Pearl Harbor felé.

 

Szeleburdi vakáció - Jocky Tv, szeptember 26. vasárnap, 21h

A háromgyermekes értelmiségi Faragó családban nagy problémát jelent a közös nyaralás, ezért a gyerekek is munkát vállalnak. Így ismerkednek meg Dédikével, egy hajóskapitány tolókocsiban élő özvegyével. Dédike felajánlja Faragóéknak a nyaraláshoz férje egykori hajóját ingyen, karbantartás fejében. Faragóék barátaikkal megkeresik a Ramonát, amely másként néz ki, mint Dédike fényképein. A nyaralást a hajóépítés és a környékbeli suhancokkal folytatott háború jelenti, míg a Ramonát el nem süllyeszti egy hullámverés.

 

A tehetséges Mr. Ripley - TV4, szeptember 26. vasárnap, 21h

Luxusjacht csillogó fedélzetén suhanni a türkiz tengeren, fehéren fodrozódó habok közt, idilli mediterrán tájak mentén, oldaladon az elragadóan gyönyörű kedvessel _ ez az az élet, ami Dickie Greenleafnek megadatott, és amiért Tom Ripley ölni tudna... Amikor Dickie gazdag hajógyáros apja megbízza Ripleyt, hogy hozza haza Amerikába elkóborolt playboy fiát Itáliából, Dickie és barátnője, Marge nem is sejtik, hogy a simulékony modorú újdonsült cimbora meddig képes elmenni, hogy átvegye Dickie életstílusát? majd az életét is. Mert még mindig jobb hamis valakinek lenni, mint egy igazi senkinek.

 

Család csak egy van - Prime, szeptember 26. vasárnap, 21h

Alex örökbe szeretné fogadni a bájos 5 éves kis Miley-t, aki Thaiföldön él. A thaiföldi törvények szerint azomban csak házaspárok fogadhatnak örökbe. Alex felbérli csődbe ment autókereskedő bátyját, César Borgnolit, hogy adja ki magát barátnője, Kim férjének, és menjenek el Thaiföldre Mileyért. Ám Kimnél és Césarnál furcsább párost nehéz találni. Dr. Luis, Miley gyámja pedig gyanítja, hogy valami nincs rendben.

 

Pat Garrett és Billy, a kölyök - Duna Tv, szeptember 26. vasárnap, 21.35h

1881-ben a régi Fort Sumner erőd falai között találkozik újra Billy, a Kölyök és Pat Garrett, akik egykor együtt járták a törvényen kívüliek útjait, az új idők azonban új helyzetet hoztak. Garrett figyelmezteti a Kölyköt, hogy néhány nap múlva seriffként fog visszatérni, és addigra tűnjön el az államból, különben kénytelen lesz elfogni. A Kölyök nem hallgat a szép szóra, így rács mögött végzi, de miközben már a bitófát állítják számára, sikerül kitörnie a börtönből. Billy féktelensége sokaknak szúrja a szemét a politikusok és a földbirtokosok között, ezért megbízzák Garrettet, hogy minden árok kerítse kézre az ifjú banditát, akár élve, akár holtan.

 

Beépített szépség 2.: Csábítunk és védünk - RTL Klub, szeptember 26. vasárnap, 21.45h

Az előző szépségversenyen történt bevetése és új média-szerepköre különös személyiség-torzulásokat indított el a korábban legendásan slampos Gracie-nél (Sandra Bullock). A szükségesnél nagyobb fontosságot kezdett tulajdonítani a külsejének és ennek következtében igencsak elpuhult. Amikor azonban legjobb barátait, Cheryl Fraziert (Heather Burns), a szépségverseny győztesét, illetve Stan Fields (William Shatner) műsorvezetőt Las Vegasban ismeretlen tettesek elrabolják, a Barbie-ügynök bűnüldöző ösztönei újra megmutatkoznak. Amikor világossá válik, hogy a barátai kiszabadításával megbízott Collins felügyelő (Treat Williams) zsákutcába viszi a nyomozást, Gracie akcióba lép, és ismét bebizonyítja, hogy semmitől sem riad vissza, ha egy nehéz esetről vagy a barátairól van szó.

 

Vakon - SuperTV2, szeptember 26. vasárnap, 22.50h

A francia rendőrség rejtélyes és brutális gyilkosságok ügyében nyomoz. A nyomok pedig legnagyobb meglepetésükre egy vak férfihoz vezetnek, akire sehogy sem tudják rábizonyítani az elkövetéseket.

 

Megbocsátasz valaha? - Prime, szeptember 26. vasárnap, 23.20h

A Lee Israel sztárok és hírességek életéről írt a múlt század 70-es, 80-as éveiben. Ám idővel a kiadók nem értékelték írásait, mondván nem tart lépést a kor változásaival. Az írónő ekkor a barátja ösztönzésére álnevek alatt kezd dolgozni.