Itt vannak a legjobb filmek vasárnap estére

Pihenj rá a következő hétre a tévé előtt!

Bolondok aranya - Viasat2, június 26. vasárnap, 20h

Ben a világ legpechesebb kincsvadásza. A felesége, Tess belefáradt, hogy a férje házasságuk nyolc éve alatt sikertelenül hajszolta a Királynő Hozományaként elhíresült kincset, amely 1715 óta a tenger fenekén hever. A férjével és az álomkergetéssel való szakítás után Tess fedélzetmester lesz egy luxusjachton. Ugyanekkor Ben biztos nyomra bukkan. Jobb híján fellopódzik exneje új munkahelyére és megpróbálja rávenni Nigel Honeycutt-tot, az unatkozó iparmágnást, hogy együtt induljanak kincsvadászatra. Azt azonban nem köti az orrára, hogy nemcsak ők pályáznak a kincsre.

 

A mexikói - Paramount Network, június 26. vasárnap, 21h

Egy férfi megpróbál átszállítani a határon egy ősi pisztolyt, amiről úgy hiszik, hogy meg van átkozva, miközben a barátnője arra kényszeríti, hogy hagyjon fel a bűnözői életmóddal.

 

Én, a robot - Mozi+, június 26. vasárnap, 21h

Del Spooner (Will Smith), a chicagói rendőrség detektívje legújabb ügye során a U.S. Robotics gyár egyik alkalmazottja halálának körülményeit vizsgálja. Az elkövető egy gép, ám ez lehetetlen. Hiszen minden robot agyába be van égetve a robotika három alaptörvénye: gép nem bánthat embert, engedelmeskedik az emberi parancsnak (kivéve, ha ezzel megszegné az első szabályt) és ügyel saját épségére (kivéve, ha ezzel megszegné az első két szabályt). Ha mégis egy robot az elkövető, annak következményei beláthatatlanok...

 

A sötét ötven árnyalata - SuperTV2, június 26. vasárnap, 21h

Amikor a megsebzett Christian megpróbálja visszacsábítani az óvatos Anát az életébe, ő új megállapodást akar, mielőtt adna még egy esélyt a férfinak. Miközben ők ketten megpróbálják újra felépíteni a bizalmat egymás iránt, baljós alakok bukkannak elő Christian múltjából, és elkezdik bekeríteni a párt, hogy szétzúzzák a közös jövővel kapcsolatos reményeiket...

 

A piszkos ügy - Duna Tv, június 26. vasárnap, 21h

San Francisco, negyvenes évek. Dashiell Hammett felmond eddigi munkahelyén, egy magánnyomozó ügynökségnél, és bulvárlapoknak kezd el detektívtörténeteket írni. Egy nap váratlanul, volt főnöke segítségét kéri egy eltűnt kínai kabaré-színésznő felkutatásában. Hammett elvállalja a feladatot, és nyomozni kezd a kínai negyedben. A történet ekkor furcsa, titokzatos fordulatot vesz. Hősünk belép a korrupció, a zsarolás és az erőszak világába. Díjak és jelölések: Cannes-i fesztivál 1982 Arany Pálma jelölés: Wim Wenders

 

Az igazság nyomában - Moziverzum, június 26. vasárnap, 21h

Lizzie 7 éve gyászolja a kislányát, azonban úgy tűnik, hogy nemcsak a lányát, hanem a valósággal való kapcsolatát is kezdi elveszíteni.

 

Csillag születik - Cool, június 26. vasárnap, 21h

A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit.
A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól: mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé.

 

Amerikai mesterlövész - Viasat3, június 26. vasárnap, 21h

Chris Kyle az amerikai hadsereg mesterlövésze, mind közül a legjobb, 150 ellenséggel végzett. Gyerekkorában az apjával járt vadászni, akkor ismerkedett meg a fegyverekkel. Tengerészgyalogos kommandósként az első vonalban harcolt Irakban, társai életét védte és mentette a hajszálpontos, halálos lövéseivel. Ezért is kapta a Legenda becenevet, míg ellenségei az Ördögként emlegették, és vérdíjat tűztek ki a fejére. Hazatérve egészen másfajta csata várta, arra törekedett, hogy jó apa és férj legyen.

 

Lucy - TV2, június 26. vasárnap, 21h

Az író-rendező Luc Besson a mozitörténet legkeményebb, legemlékezetesebb akcióhőseit teremtette meg, elég csak a Nikitára, a Leon, a profira, vagy Az ötödik elemre gondolnunk. Besson ezúttal Scarlett Johansson-t rendezi Lucy szerepében ebben az új akcióthrillerben. Lucy véletlenül egy sötét ügyletbe keveredik, melyből csak akkor keveredhet ki élve, ha betartja a játékszabályokat. Testébe egy új drogot rejtenek, hogy ilyen módon csempéssze azt ki az országból, csakhogy történik egy kis baleset, és a drog a szervezetébe kerül. Innentől kezdve Lucy átalakul, agyának egyre nagyobb mértékben válik urává, és ezzel természetfeletti hatalomra tesz szert. A szer azonban illetéktelen kezekbe kerülve hatalmas veszélyt jelenthet...

 

Chuck Berry - M2, június 26. vasárnap, 21.19h

A rock and roll egyik legnagyobb hatású dalszerzője és előadója volt Chuck Berry, aki egy páratlanul hosszú és színes életút után 2017-ben hunyt el kilencven éves korában. Életéről és pályafutásáról mesélnek a filmben családtagjai és olyan pályatársak, mint Keith Richards, Joe Bonamassa, Gene Simmons, Nile Rodgers, Steven Van Zandt, vagy Joe Perry.

 

Nem vagyok gyilkos - Duna Tv, június 26. vasárnap, 22.43h

Francesco Prencipe, a rendőrség felügyelő helyettese egy telefonhívásra ébred az éjszaka közepén. Legjobb barátja, akivel sok akcióban részt vettek korábban, Giovanni Mastropaolo bíró azonnal látni szeretné. Másnap reggel a bírót holtan találják, és Francesco az egyedüli gyanúsított. Hogy bebizonyítsa ártatlanságát egy másik jó barátjukat, a jobb sorsra érdemes, de félrecsúszott életű Giorgiot kéri fel védőügyvédjének. A látszat azonban csalóka, és nem minden az, aminek látszik. A film Francesco Caringella azonos című regénye alapján készült.

 

Klónok - RTL Klub, június 26. vasárnap, 22.45h

William Foster (Keanu Reeves) képes lemásolni az emberi tudatot, és áttölteni egy mesterséges robottestbe, létrehozva ezzel az intelligens, öntudattal rendelkező replikákat. Amikor William váratlanul elveszíti autóbalesetben szeretett feleségét, Monát (Alice Eve) és a gyermekeit, elhatározza, hogy otthon, teljes titokban, a saját szakállára dolgozva tökéletesíti a replika-technológiát, és feltámasztja a családját.