Itt vannak a TV2 őszi műsorai, Jakupcsek Gabriellát is újra láthatjuk a csatornán

Szeptember 3-án indul az ősz a 25 éves TV2-n, visszatérnek a legnépszerűbb műsorok, bemutatkoznak új formátumok.

Díjnyertes és nagysikerű műsorok új évadával és vadonatúj formátumokkal várja ősszel a nézőket az idén 25 éves TV2.

A tévés főszezont hivatalosan szeptember 3-án, stílusosan születésnapi show-jának első adásával indítja a csatorna, amit szeptember 4-én a közönségkedvenc Sztárban Sztár leszek! első előválogató adása követ.

Új formátumokból sem lesz hiány, ezek közül az első a Money or Love – Fogadj a szerelemre!, aminek premier epizódját szeptember 4-én a TV2 vetíti, folytatása pedig hétköznap esténként 21 órától a SuperTV2-n látható.

25 éves a TV2

A TV2 25 évvel ezelőtt, 1997 október 4-én kezdte meg adását, és azóta megkerülhetetlen szereplője a magyar kereskedelmi televíziózásnak. Ősszel, a 25. évforduló alkalmából a TV2 születésnapi showműsora újra felidézi legsikeresebb műsorait, összeállítja sikerlistáit, meginvitálja legfontosabb szereplőit és legnépszerűbb képernyőseit.

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

A TV2-25! című műsorsorozat első adását szeptember 3-án tűzi műsorára a TV2. Olyan legendák is visszatérnek egyetlen adás erejéig, akik évek, sőt évtizedek óta nem szerepeltek a TV2 képernyőjén. A stúdióműsor házigazdája Tilla lesz, aki hétről hétre egy – az adott időszakban TV2-es – női műsorvezetővel együtt emlékszik majd vissza az emblematikus pillanatokra. A szeptember 3-i adás a mára televíziótörténeti 1997-es indulással kezdődik, hogy aztán kalandozzon többek közt a Tények, a Napló, a Dáridó, a Szerencsekerék, a Kifutó, a Szerelem első látásra, a Mindent vagy semmit, a Multimilliomos, az Esti Broadway, vagy éppen a Gyerekszáj kulisszái közt. Tilla műsorvezetőtársa ezen az estén Jakupcsek Gabriella lesz.

Sztárban Sztár leszek!

Szeptember 4-én 19 órától újra képernyőn a TV2 nagyszabású show-ja, a Sztárban sztár leszek! A harmadik évadban ezúttal is tehetséges civil jelentkezők mutatkoznak be a mesterek előtt. Nem volt könnyű dolga a négytagú zsűrinek: Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadában is sok-sok tehetséges előadó sorsáról dönt. Az előválogatókra érkező több ezer jelentkező feladta a mestereknek a leckét, akik ismét nem rejtik véka alá véleményüket.

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

Money or Love – Fogadj a szerelemre!

A vadonatúj párkereső reality első epizódja szeptember 4-én, a Sztárban Sztár leszek! után debütál a TV2 műsorán, a további részek pedig hétköznap esténként 21 órától a SuperTV2-n láthatók. A műsorvezető Demcsák Zsuzsa, aki összefogja és néha megkavarja a szálakat, ám a nézőkre is fontos szerep hárul majd a műsor során.

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

Az egymás közötti kapcsolatok, barátságok, ellentétek, intrikák és taktikázás okozta izgalmakon túl látványos feladatok is színesítik majd a szereplők programját. A lányok és fiúk bár külön élnek, konfliktusokból így sem lesz hiány. E mellett pedig külön izgalmat rejt, hogy a nézők sem csak passzív szemlélői az eseményeknek, aktívan beleszólhatnak a párkeresők életébe, hiszen szavazhatnak, hogy ki maradjon és ki távozzon a szigetről. A tét hatalmas, a szerelem és a boldogság megtalálása mellett a fődíj 10 millió forint.


Szeptember 3. 20 órától – TV2-25! – születésnapi show – 1. adás
Szeptember 4. 19 órától – Sztárban Sztár leszek! előválogató 1. adás
Szeptember 4. 21:10-től – Money or Love – Fogadj a szerelemre! premier adás a TV2-n, folytatás hétköznap esténként 21 órától a SuperTV2-n

(TV2 Sajtószoba)