Jakupcsek Gabriella otthagyja az ATV-t

Ősztől már nem készülnek új epizódok a műsoraiból.

A Blikk értesülései szerint Jakupcsek Gabriella négy év után, közös megegyezéssel otthagyja az ATV-t, ahol először a Jakupcsek Plusz című talkshow-t vezette, majd annak szüneteltetése után a Jakupcsek Nighttal jelentkezett. Ősszel távozik a csatornától, addig még készülnek új epizódok, utána pedig az ATV Spiriten ismétlik meg a régi részeket. Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója így beszélt a műsorvezetőnő távozásáról a Blikknek:

Négy sikeres közös év után úgy döntöttünk, hogy ősszel nem készítünk új adásokat Jakupcsek Gabriella eddigi műsoraiból. A közérzeti talkshow műfajt, amit ő képvisel, pihentetni szeretnénk, mivel csökkenő nézettséget hozott.
Forrás: ATV

 

Jakupcsek elmondta, hogy mostantól kezdve szabadúszó lesz, de bizakodik, hogy folytatni tudja a csatornánál megkezdett irányt.

Szerintem egy ilyen közérzeti talkshow komoly értéket képviselhet, sőt, helye is van a magyar televíziózásban, így a csapatom és én bármikor készen állunk egy ilyen típusú műsor folytatására, mert elképesztő mennyiségű történet van a tarsolyunkban. Valóban remek négy év volt, közös siker, szívügyem volt ez a műsor, de most nyitott vagyok arra, hogy máshogyan folytassam – tette hozzá a tévés.