Jim Carrey nem játszik többé szomorú bohócot

Két évad után elkaszálták sorozatát, a Most nevess!-t, ami sitcom formátumban, keserű humorral szólt súlyos dolgokról.

„Két évad után a Most nevess! elért a végére a Showtime-on. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy nálunk mehetett adásba ez a fantáziadús, a kritika által is méltatott díjnyertes sorozat, és szeretnénk megköszönni Jim Carrey, Dave Holstein, Michael Aguilar, Michel Gondry és az egész stáb briliáns és fáradhatatlan munkáját” – olvasható a csatorna közleményében.

A felsoroltak közül Carrey a sztárja, Holstein az ötletgazdája, Aguilar az executive producere, Gondry pedig a rendezője volt a szériának. A Most nevess!-ben a komikus egy tévés gyerekműsor bábokkal dolgozó házigazdáját alakította, akinek váratlanul személyes és munkahelyi problémákkal is szembe kell néznie.

Catherine Keener és Jim Carrey a sorozatban. Forrás: HBO GO

 

A sorozatnak nem Carrey volt az egyetlen sztárja: játszott benne Frank Langella, Judy Greer, Catherine Keener és Justin Kirk is. A Most nevess! volt közel húsz év után Jim Carrey első tévés projektje, ami azért is volt még nevezetes, mert újra együtt dolgozott rajta azzal a Michel Gondryval, aki az Egy makulátlan elme örök ragyogásában rendezte.

„Az identitáskeresés mindig is olyan téma volt, ami nagyon vonzott. Szóval határozottan van valami ebben az alkotásban, ami megszólított”

– mondta még 2018-ban, az első évad bemutatásakor Carrey. A Most nevess!-nek mi is szerettük mindkét évadát: itt és itt írtunk méltató kritikát róla. Aki pedig kíváncsi lett rá így a vége után, az HBO GO-n megtalálja.


(via Variety)