Jim Carrey sorozatát a magyar nézők is láthatják

Szeptemberben jön az HBO GO-ra a Kidding, vagyis a Most nevess!

Ahogy arról korábban többször is írtunk, a legendás komikus húsz év után tér vissza a tévézéshez, és ezúttal ismét komolyabb oldalát veszi elő, méghozzá Michel Gondry sitcomjában, akivel már az Egy makulátlan elme örök ragyogásában is együtt dolgoztak. A sorozatban Carrey-n kívül olyan további sztárok szerepelnek, mint Frank Langella (Frost/Nixon, Tőzsdecápák: A pénz nem alszik), Catherine Keener (A John Malkovich menet, A 40 éves szűz, Tűnj el!) és Judy Greer (Hirtelen 30, Jurassic World), továbbá az Angyalok Amerikában, a Nancy ül a fűben és a Modern család című sorozatokból ismert Justin Kirk.

Forrás: HBO GO

 

Az HBO GO-ra szeptember 10-én érkező Most nevess! (Kidding) középpontjában Jeff, azaz Mr. Pickles (Carrey) áll, a gyerekműsorok ikonikus figurája, aki a jóság és bölcsesség megtestesítője a fogékony amerikai ifjúságnak és azoknak a szülőknek a szemében, akik vele nőttek fel. Amikor a közszeretetnek örvendő Jeff családi élete összeomlik, rájön, hogy nincs az a mese vagy bábu, ami segíthetne neki abban, hogy átvészelje a kezelhetetlen sebességgel eszkalálódó válságot.

Az eredmény: Ez a kedves ember a kegyetlen világban szép lassan elkezdi elveszíteni a józan eszét,
ami egyszerre vicces és szívszorító folyamat (az immár magyar felirattal is látható előzetes alapján inkább az utóbbi). Az évad során Jeff elkezd szembeszállni a Mr. Pickles’ Puppet Time című tévéműsora olajozottan működő gépezetével és executive producerével, Sebbel (Langella). Seb ugyanis attól tart, hogy Jeff elmeállapota lerombolhatja az üzleti birodalmat, amit felépítettek, ezért elkezdi kidolgozni, hogyan folytatódjon a műsor Jeff nélkül, miközben a fő bábukészítő, Deirdre (Keener) is saját személyes és szakmai problémáival küzd.


(via HBO)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu