Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel, Stephen Colbert és James Corden is közönség nélkül fogja szórni a poénokat a tévében

A nagy amerikai csatornák így védekeznek a koronavírus terjedése ellen: nem zsúfolnak be sok tapsoló-nevető embert kis helyre.

A világméretűvé duzzadt koronavírus az amerikai szórakoztatóipart sem kíméli. Elhalasztották az új Bond-film, a Nincs idő meghalni premierjét, leállt Mission: Impossible 7 olaszországi forgatása, Tom Hanks és a felesége, Rita Wilson pedig karanténba vonultak Ausztráliában, miután kimutatták a szervezetükben a vírust. Az amerikai tévécsatornák (az NBC, a CBS és a Comedy Central) pedig jövő hétfőtől tapsoló-nevető közönség nélkül fogják felvenni a legnépszerűbb beszélgetős tévéshow-ikat a New York-i stúdióikban. Az óvintézkedés a következő műsorokat érinti:

  • Jimmy Kimmel Live
  • The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
  • The Late Show With Stephen Colbert
  • The Daily Show With Trevor Noah
  • Late Night With Seth Meyers
  • Late Late Show with James Corden

E hét szerdától egyébként már a The View, a The Wendy Williams Show és a Live with Kelly and Ryan felvételei is tapsolók nélkül zajlottak le. De olyan tévévetélkedőket is közönség nélkül vettek fel a csatornák, mint amilyen az Amerikában még mindig óriási sikerrel futó Szerencsekerék. (via Consequenceofsound.net)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu