Jóbarátok/Agymenők crossoverrel kecsegtet az Agymenők sztárja

Kaley Cucoco alaposan felcukkolta a rajongókat az Instagramon megosztott új fotójával.

A nemrég zárult sitcom Pennyjét alakító színésznő a képmegosztó site-ra egy saját magát és az Agymenők egyik producerét, Suzanne McCormacket ábrázoló fényképet rakott ki, amelyen a Jóbarátok ikonikus kanapéján ülve láthatjuk őket pózolni – még a híres szökőkút is oda van vetítve a hátuk mögé, sőt: mindketten egy-egy színes esernyőt tartanak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

With my partner in production crime @suemack8 takin it all in @hbo maxis ☂ and duh we found the Friends couch #hbomax coming April 2020 #yesnormanproductions #theflightattendant @warnerbrostv

Kaley Cuoco (@kaleycuoco) által megosztott bejegyzés,

„Tettestársammal a produkciós csapatból, Suzanne McCormackkel kihozunk mindent az HBO Maxból. És végre megtaláltuk a Jóbarátok kanapét is!”

– írta a kép mellé Cuoco, aki azt is hozzátette, hogy az HBO Max nevű streamelős szolgáltatás 2020 áprilisában indul (ezt egyébként a színésznő rosszul tudja, mert a hivatalos közlés szerint az HBO új streamelős csatornája csak egy hónappal később startol el).

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Big Bang Friends

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés,

Korábban a Jóbarátok sztárja, Jennifer Aniston pöttyintette el, hogy az idén 25 éves sitcom teljes főszereplőgárdája dolgozik együtt valami közös projekten (de hangsúlyozottan nem egy Jóbarátok mozin vagy rebooton/folytatáson), így a rajongók Kaley Cuoco posztja után reménykedni kezdtek, hogy esetleg ez az új projekt hátha egy „The Big Friend Theory”, azaz egy Jóbarátok/Agymenők crossover lesz.

A megoldás azonban sajnos csak annyi – ahogy arra egyébként Cuoco is utal –, hogy a jövő tavasszal induló HBO Maxon lesz elérhető streamelős formában (egyéb más tartalmak, például a South Park mellett) mind a Jóbarátok, mind az Agymenők. Nem ez az első alkalom egyébként, hogy a két népszerű vígjátéksorozat sztárjai közös platformra kerülnek egymással. A hónap elején Courteney Cox osztott meg egy szelfit magáról és Cuocóról, 2016-ban pedig a Jóbarátok egyik rendezője, a James Burrows neves televíziós alkotó tiszteletére adott gálavacsorán

pózolt együtt Matt LeBlanc, Simon Helberg, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Jim Parsons, Jennifer Aniston és Courteney Cox.


(via NME)