John Cusack szerint nem jó ötlet a Pop, faszik satöbbi

A Pop, csajok satöbbi sztárja fél, hogy a Disney elbaltázza a női főszereplőre átírt sorozatverziót.

A Disney a múlt héten jelentette be, hogy kicsit megbolondítva készítenek rebootot a 2000-ben bemutatott, Nick Hornby regénye alapján készült kultuszfilmből. Miközben az eredeti film egyik forgatókönyvírója, Scott Rosenberg a sorozat producereként venne részt a munkában, addig John Cusack (aki nemcsak sztárja volt a műnek, hanem társ-forgatókönyvírója is) több egymást követő tweetben kétségét fejezte ki.

„Persze, hogy fel akarják turbózni a saját terméküket a miénkkel, de el fogják b*szni. A női rész jónak tűnik, a többi nem annyira.

De ez Nick könyve, nagyon remélem, hogy legalább őt bevonják. Ha nem, egy rakás sz*r lesz az egész”

– háborgott a színész.

A lemezboltos hősszerelmes múlt- és jelenbeli szerelmi életét megéneklő alkotás egyébként csak egy a sok közül, amivel a Disney nagyot akar dobbantani jövőre induló streamelős szolgáltatásán, amit a Netflix konkurenciájának szánnak. Mint arról korábban már írtunk, itt terveznek előrukkolni a Susi és Tekergő élőszereplős verziójával, egy új High School Musical opusszal, a Szörny Rt. sorozatverziójával, egy élőszereplős Marvel sorozattal és egy új Star Wars szériával is, de a legfrissebb hírek szerint a Muppet show-t is le akarják porolni.


(via NME)