Jön A mi kis falunk-különkiadás

Különleges, a hamarosan kezdődő új évadtól független vicces epizóddal jelentkezik mindenki kedvenc vígjáték-sorozata.

Ahogy arról korábban ebben a cikkünkben mi is írtunk, szeptember 4-én indul az RTL Klubon A mi kis falunk hatodik évada. Pajkaszeg lakóinak fordulatokban és izgalmakban gazdag vidám élete aznap 20 órától rögtön egy dupla epizóddal folytatódik.

Ahogy azonban arról a Media1 beszámolt, nem ez az egyetlen meglepetés, amelyben a rajongóknak része lesz: az évadpremiert követő héten, szeptember 11-én is dupla résszel jelentkezik a széria: ebből viszont a második, 21:05-től kezdődő epizód nem az évad folytatása lesz, hanem egy különkiadás A mi kis falunk – másképp címmel.


Az RTL Klub tájékoztatása szerint a különleges rész egy „werk anyagokkal színesített pergő bakiparádé” lesz, melyben az egyes évadok legviccesebb bénázásait, humoros vagy éppen izgalmas, különleges pillanatait idézik fel az adott szereplőkkel készült rövid interjúk kíséretében.

Bakiparádékat korábban is közzétett a sorozat aloldalán az RTL Klub (A mi kis bakink címmel jelenleg is elérhető nem kevesebb mint 18 válogatás), de a tévécsatornán

még nem volt példa hasonló speciális adásra.


(via Media1)