Jön a TV2 új műsora, a Házasság első látásra

A világsikerű „tudományos párkereső realityben” pszichológusok és más szakemberek határozzák meg, ki lesz a jelentkezők számára az ideális pár, majd a lagzi után kamerákkal követik az ifjú pár minden egyes pillanatát.

Hamarosan megérkezik a TV2-re a Házasság első látásra, a világsikerű „tudományos párkereső reality”, amit már 30 országban tűztek képernyőre Ausztráliától Olaszországon át Norvégiáig. A műsor a csatorna szerint

a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül az igazi megtalálásához.

A TV2 már el is kezdte toborozni a résztvevőket a 23 év felettiek körében – íme a promóciós videójuk:

 

A Married at First Sight 2013-ben indult hódító útjára a világban. 30 országban, közel 100 szezon készült a műsorból, és az itt kötött házasságokból már 10 gyermek született. A szereplők nem a klasszikus jelentkezés-ismerkedés-randi-párválasztás idővonalon haladnak, hanem arra vállalkoznak, hogy teljesen vakon, egy szakértői csapat által számukra ideálisnak talált partnerrel az első találkozásukkor összeházasodnak.

A Házasság első látásra lehetőséget ad azoknak az egyedülálló nőknek és férfiaknak, akik túl vannak jó pár érzelmi csalódáson, kudarcba fulladt próbálkozáson, és nem sikerült még szerelmet találniuk. A különleges televíziós formátumban a szereplők az ideális pár megtalálását egy szakértői csapatra bízzák: a pszichológia és a társadalomtudomány területén elismert szaktekintélyek gondosan, tudományos alapokra támaszkodva kutatják fel mindenki számára a tökéletes társat.

Forrás: TV2

 

A párok először az esküvőn pillantják meg egymást, és miután kimondták a boldogító igent, kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja: a nászút után összeköltöznek és megkezdik a közös életüket.

Az első csóktól az első könnyekig a kamerák minden pillanatukat dokumentálják, miközben szakértők hada elemzi a kapcsolatukat!

6 hét együttélés után a házaspároknak végül dönteniük kell: együtt maradnak, vagy külön utakon folytatják...

(TV2 nyomán)