Jönnek az RTL Klub és a TV2 új műsorai

Folytatódik a Szerencsekerék, új évaddal jelentkezik a Sztárban sztár leszek! és a Survivor, de visszatér az Álarcos énekes és A mi kis falunk is.

Alig pár hét, és újra képernyőn a TV2 nagyszabású show-ja, a Sztárban sztár leszek!, a második évadával. A műsort, amelyben ismét civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket, szeptember 4-től szombat és vasárnap esténként láthatják majd a nézők. Az előválogatókra érkező több ezer jelentkező már az első pillanatban feladta a mestereknek a leckét; Tóth Gabinak, Köllő Babettnek, Majkának és Pápai Jocinak a derűs pillanatok mellett így sokszor egymással is meg kellett harcolnia, mikor egy-egy versenyző sorsáról döntöttek.

Augusztus 22-én, vasárnap ért véget a nyár sikerműsorának bizonyult új Szerencsekerék, ami július 19-én startolt Kasza Tibi műsorvezetésével (kritikánk a műsorról itt olvasható). A záróadást a Totem című új kalandreality első adása követte (kritikánk itt), de a Szerencsekerék folytatására sem kell már sokat várni, hiszen a TV2 berendelte a második évadot, amelynek forgatási előkészületei hamarosan el is kezdődnek.

Szerencsekerék. Forrás: TV2


Ami az RTL Klub új vagy újrainduló műsorait illeti: augusztus 30-án jön a Survivor új évada, a Survivor! – Celebek a civilek ellen, melynek során a hazai szériában idén először hírességek és civil játékosok küzdenek meg egymással és teszik próbára fizikai és mentális tűrőképességüket. A Dominikán forgatott realityben olyan celebeket láthatunk majd küzdeni, mint Járai Máté színész, Nagy Alexandra színésznő (Barátok közt), Kabát Péter válogatott labdarúgó, Catherine Dederick rapper, énekesnő, Filipánics Bálint, az Éjjel-Nappal Budapest és a ValóVilág 10 sztárja, Széphalmi Júlia táncművész, Brindzik Zsolt a Házasodna a gazda 2019-es évadából, valamint Gáspár Evelin, akik manikűrösökkel, pultosokkal, vállalkozókkal, edzőkkel és projektmenedzserekkel küzdenek meg minden hétköznap este 21:20-tól.

Az RTL-en ezenkívül visszatér a világ egyik legőrültebb showműsora, az Álarcos énekes is: szeptember 5-től minden vasárnap 19 órától nyomozhatjuk egy teljesen új négytagú gárdával, hogy kiket rejtenek a vicces maszkok. A harmadik évadban nyomozóként tér vissza Szandi, akinek a munkáját Szabó Zsófi színésznő, az első évad ezüstérmes Robotja, a második évadban vendégnyomozóként is bemutatkozott Nagy Ervin, színész és a második évad Süti álarca mögé rejtőzött zenész, Fluor Tomi segíti. Most először ráadásul a lenyűgöző maszkok mögött egy duó is rejtőzik: azaz ketten vannak egy páros álarc, a Csacsi és a Lovag álarca mögött.


Egy nappal korábban, szeptember 4-én indul a csatornán A mi kis falunk hatodik évada. Pajkaszeg lakóinak fordulatokban és izgalmakban gazdag vidám élete aznap 20 órától rögtön egy dupla epizóddal folytatódik, amikor is Teca visszautasíthatatlan ajánlatot kap egy férfitól, Stoki pedig emberrablás miatt kezd nyomozásba. Nelli végre bemutatja Zsoltot az apjának, Erika hazaérkezik a kórházból az ikrekkel, Gyuri pedig bónuszként megkapja a nyakába Erika szüleit is. A közmunkások konkurenciát kapnak, a doktor edzőterembe viszi a polgármestert, Saci pedig visszatér a faluba. A kérdés már csak az, sikerült-e Lacival közelebb kerülniük egymáshoz...


(via TV2, rtl.hu)