Kathleen Turner beszólt a Jóbarátok sztárjainak

Egy átfogó életútinterjúban a színésznő többek közt arról is mesélt, milyen fogadtatásban részesült a népszerű sorozat sztárjai körében.

A smaragd románca és A rózsák háborúja sztárja szokatlanul őszinte interjút adott, amelyben saját karrierjén kívül az egész filmipart érintette. A beskatulyázással kapcsolatban például kijelentette, hogy ő maga mindig próbálta kerülni, ellentétben azzal a meg nem nevezett színésznővel, aki „már húsz éve ugyanazokat a szerepeket játssza”. „Még ugyanúgy is néz ki azóta. Minden bizonnyal ő az egyik leggazdagabb színésznő, de

én inkább lelőném magam, ha mindig csak azt csinálnám, amit az emberek elvárnak tőlem”

– mondta Turner.

Kathleen Turner. Forrás: Jim Spellman / WireImage / Getty Images

 

A fél internet most értelemszerűen azt találgatja, kire célozhatott a sztár: felmerült többek közt Reese Witherspoon, Sandra Bullock, Julia Roberts és Jennifer Aniston neve is. De Turner nem állt meg itt, és ha már Aniston, elkezdte osztani a Jóbarátok sztárjait is. A színésznő ugyanis vendégszerepelt a népszerű sorozat néhány epizódjában: ő játszotta Chandler apját, akiből transzvesztita előadóművész lett – de a jóbarátok nem igazán részesítették szívélyes fogadtatásban.

„Emlékszem, rajtam volt az a hosszú, flitteres ruha, és nagyon szenvedtem a cipőm elképesztően magas sarkától. És nagyon különösnek találtam, hogy egyik színész sem kínált hellyel. Végül az egyik idősebb stábtag volt, aki rendelkezett, hogy valaki hozzon nekem egy széket” – mesélte Turner. „A Jóbarátok csapata nagyon klikkesedett. De nem hiszem, hogy ez nekem szólt volna. Szerintem egyszerűen csak annyira szoros kiscsoportot alkottak, hogy annak tagjain kívül nem is foglalkoztak senkivel” – tette hozzá.

Összetartó kis csapat... Forrás: PORT.hu

 

A színésznő beszélt ezenkívül a Hollywoodban általa tapasztalt szexizmusról is, hiszen miután szerepet vállalt olyan filmekben, mint A test melege, szexuális célponttá vált a férfi kollégák szemében. Turner felidézte, hogy Michael Douglas, Jack Nicholson és Warren Beatty versenyt hirdetett, hogy melyikük fogja hamarabb megkapni. „Amúgy egyikük sem nyert. Sosem szerettem, ha trófeaként kezelnek. Csak kialakult ez az elképzelés, hogy

a nőket tulajdonként kell kezelni.

Emiatt nem éltem inkább soha Los Angelesben. De minden alkalommal, amikor a városban jártam, nagyon bizonytalannak éreztem magam” – árulta el Kathleen Turner, akivel itt olvashatjuk el a teljes interjút.


(via Independent)