Készül az X-Men sorozatverziója, Brian Synger rendezi a pilotot

A Fox a tévében is ráerősít a szuperhősökre, hátha végre meg tudja szorongatni a Disney-t.

Tényleg csak idő kérdése volt, hogy valaki a Fox stúdió tévéosztályán is észbe kapjon: a saját mozifilmek mellé kellene valami sorozat is, nehogy már csak a Netflix és a Marvel ontsa magából a tévés kontentet. Jó hírünk van a képregényrajongóknak: két X-Men sorozat is készül, az egyiknél ráadásul maga Bryan Singer rendezi majd a pilotot. Nála nagyobb X-Men szakértő ugyanis nemigen akad mostanában, hiszen 2000 óta négy X-Men mozifilmet vezényelt le, az X-Men: Az elsőket pedig producerként segítette.

Forrás: 20th Century Fox / Marvel

Az egyelőre cím nélküli X-Men történet egy átlagos amerikai párról szól majd, akinken mutáns gyerekük születik, így menekülni kénytelenek a gonosz kormányügynökök elől, akik kísérleti laborba akarják hurcolni a kicsit. A pár egyetlen reménye, hogy még időben megtalálják a mutánsok titkos, földalatti testvériségét (csak nem a Kandi Lapokból is ismerős Morlockokat?), ám ez egyáltalán nem könnyű feladat.

Ez az új X-Men tévésorozat nem keverendő össze a Fox és a Marvel másik tévés projektjével a Légióval, amiben szintén fiatal mutánsok lesznek, de a főszereplő Xavier professzor fia, a szuperképességekkel rendelkező David Charles Haller lesz. (via Geektyrant)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu