Kiderült, mikor láthatjuk Nicole Kidman thrillersorozatát

A Tudhattad volna című regényadaptáció, amelyben a sztár Hugh Granttel és Donald Sutherlanddel együtt szerepel, nálunk is látható lesz az HBO műsorán.

Korábban mi is többször írtunk róla, hogy Kidman újra összeállt Hatalmas kis hazugságok-beli alkotótársaival, azaz David E. Kelley ötletgazdával és executive producerrel, illetve Bruna Papandrea executive producerrel, hogy egy újabb regényadaptációt vigyenek képernyőre az HBO számára.

A magyarul is olvasható Tudhattad volna Jean Hanff Korelitz könyve, amelynek sztorija szerint Grace (Kidman) sikeres terapeuta, akinek látszólag tökéletes az élete férje és fia oldalán, ám egy nap minden összeomlik: bekövetkezik egy erőszakos halál, annak nyomán pedig a nőnek egy eltűnt férjjel és az oly régóta ismert férfi hűlt helyén egy sor rettenetes felismeréssel kell szembenéznie.

A férjet Hugh Grant játssza, de a hatrészes sorozatban szerepel Donald Sutherland, Noah Jupe (a Hang nélkülből ismert gyerekszínész lesz Kidman kisfia) és Edgar Ramírez is (ő egy nyomozót alakít). A rendező pedig nem más, mint a neves dán alkotó, Susanne Bier, aki filmes munkássága mellett (Hogy szeretsz?, Testvéred feleségét…, Esküvő után, Egy jobb világ, Madarak a dobozban) egy nívós sorozatot is fel tud mutatni a filmográfiájában (The Night Manager).

A Tudhattad volna második előzetesét most hozta nyilvánosságra az HBO, és amellett, hogy újra megbizonyosodhatunk róla, milyen izgalmas és feszült percek/órák várnak ránk, az is kiderül belőle, hogy a széria május 10-én érkezik az amerikai képernyőkre. Azt eddig is lehetett tudni, hogy a sorozatot a magyar HBO is bemutatja: a Tudhattad volna vélhetően pár nappal az amerikai premier után kerül majd fel az HBO GO-ra.


(via Deadline)