Kiderült, miről fog szólni az American Horror Story következő évada

Egészen meglepő irányt vesz a horrorsorozat.

Ryan Murphy a sorozat showrunnere elárulta, mi lesz az AHS 7. évadának témája. Noha a fontosabb színészek gárdája nagyjából állandó, de a sorozat antológia jellegű: mindegyik évad önálló történetet mesél el, és mindegyik valamilyen klasszikus horror toposzt dolgoz fel. 2011-ben erősen kezdett, és tényleg félelmetes volt, de sajnos, az évek múltával sokat esett a színvonal, amin a legutóbb évad stílusváltása sem tudott segíteni.

Útkeresésnek és megújítási szándéknak tűnhet a következő történet témája: az AHS 7. szezonja ugyanis a tavalyi elnökválasztásról fog szólni. De mi keresnivalója van egy horrorantológiában? Alakváltó gyíkemberekről fog tán szólni, akik a politikai elitbe beépülve átveszik a világuralmat? Titkos társaságokról, amiknek tagjai véres szertartások közepette formálják az Új Világrendet? Vagy egy Donald Trump nevezetű közveszélyes elmebetegről?

Lássuk be, elég nagy marhaságnak tűnik ez az ötlet. Mintha Murphy-nek nem lenne más lehetősége, hogy elmondhassa a véleményét, ezért inkább beleszuszakolja a sorozatba. És az utóbbi évadok bukdácsolását tekintve, lehet, ezzel ki is nyírja a szériát. (via comingsoon.net)