Kyle MacLachlan regisztrált a TikTokra, és egy vicces videóval megünnepelte a Twin Peaks-napot

A 61 éves sztár fiatalos lendülettel, házibarkács videóban forgatta újra legendás tévésorozata legendás nyitójelenetét.

1989. február 24. 11:30

Kultikus dátum ez: ekkor hajtott be a kocsijával egy Dale Cooper nevű FBI-ügynök egy Twin Peaks nevű, festői kisvárosba a kanadai határtól nem messze, hogy ott felgöngyölítsen egy rejtélyes gyilkosságot. A többi, ahogy mondani szokás, már sorozattörténelem. Az Amerikában 1990-ben (nálunk pedig mindössze egy év késéssel!) adásba kerülő Twin Peaks sorozat a mai napig nagy népszerűségnek örvend a Lynch-rajongók körében, nem csoda hát, hogy a Mester 2017-ben egy harmadik évadot is leforgatott hozzá. Ahogy a Galaxis útikalauz stopposoknak-fanok minden évben megünneplik a törülközőnapot, Cooper ügynök rajongóinak a február 24. jó ideje a nagybetűs „Twin Peaks-nap”. Idén maga Cooper ügynök, azaz Kyle MacLachlan is megünnepelte: felregisztrált a TikTokra, ami a fiatalok körében ma már állítólag népszerűbb, mint a Facebook, a Twitter és az Instagram együttvéve, és megosztott egy vicces, saját készítésű videót:

@kyle_maclachlan

Diane, it’s 11:30 am, February 24th. Entering the town of #TwinPeaks…and TikTok.Tag me in your duets today and I’ll share some of my favorites ????☕️????

♬ original sound - kyle_maclachlan

Igen, a fenti jelenetben MacLachlan tulajdonképpen „megsvédelte”, azaz fapados, házibarkács módszerekkel újraforgatta a Twin Peaks tévésorozat legendás nyitójelenetét, amikor Cooper ügynök kocsikázás közben diktafonra mondja Diane-nek a Twin Peaksben őt ért élményeit. Ez az a jelenet:

Magyarul pedig így hangzott el ez a bizonyos monológ 1991. november 21-én, Szakácsi Sándor tolmácsolásában:

(via Uproxx)