Lagzi Lajcsi és a Tv2 graffitivel becstelenítették meg Bud Spencer falát

Csak egy béna Édes élet-promó volt, de a dühös rajongók végül eltüntették a mulatóskirályt.

Galambos Lajos és a Super TV2 stábja márciusban igen otromba módszerrel rongálták meg a tavaly elhunyt Bud Spencer budapesti emlékhelyét, a Filatorigát melletti HÉV-síneknél: trombitáló Lagzi Lajcsi-graffitit fújtak kedvenc pofonosztónk mellé, az évszámok melletti, direkt feketén hagyott részre.

A jelenet pár hete le is ment az Édes élet Lajcsival foglalkozó epizódjában. A „poén” ráadásul itt az lett volna, hogy a firkálók egy legális graffitifalnál ijesztgetik Lajcsit azzal, hogy futni kell, mert itt vannak a rendőrök. Íme:

 

Az eset óriási felzúdulást keltett pár napja a Magyar Bud Spencer és Terence Hill rajongói társaság Facebook-csoportban. Itt a fanok nemcsak a Bud Spencer–Terence Hill-filmekből vett idézetekkel szidták az elkövetőket (pl. „Bunkó vagy, Bugsy! Hány imát ismersz? Egyre keményebb vagy, Frisco! Egyre!, Húzd a csíkod, giliszta!”), hanem sokkal csúnyább dolgokat is Lajcsiék fejéhez vágtak.

Az egyik rajongó pedig annyira bepöccent, hogy vasárnap, azaz tegnapelőtt vett egy adag fekete festéket, és eltüntette Lagzi Lajcsit Piedone mellől. Most ismét így néz ki a Bud Spencer-emlékfal, azt viszont egyelőre nem tudni, ki volt az a bunkó, aki piros festékcsíkot húzott Bud Spencer arcára:

Fotó Kaszás Tamás / Port.hu

 

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a TV2, miután nem egy alkalommal pont Bud Spencer-filmekkel nyerte meg a nézettségi versenyt (most szombaton például a Mindent bele, fiúk!-at adják le), most elveszített párezer nézőt. A Magyar Bud Spencer és Terence Hill rajongói társaság ugyanis egy 30 ezer főt számlálót csoport akik most nagyon dühbe jöttek.