Less bele az újrainduló Dexterbe!

Az eredeti széria végét újraíró reboot első része november 7-én érkezik a Showtime-ra. Addig is röpke másfél perc erejéig betekinthetünk a közelgő történésekbe.

Az erkölcsös sorozatgyilkos meséje (aki civilben vérnyomelemzőként dolgozik Miamiban) 2006 és 2013 között nyolc évadon át futott, fináléjával azonban nagyon-nagyon elégedetlenek voltak a nézők – és mint utóbb kiderült, a Dextert alakító Michael C. Hall is.

Így tehát mindenkinek a megelégedésére szolgált, amikor tavaly ősszel kiderült, hogy az eredeti befejezést felülíró új, tíz epizódból álló évadot készítenek a Dexterhez az eredeti alkotók, azaz Clyde Phillips showrunner és Marcos Siega executive producer/rendező.


A reboot a Dexter: New Blood címre hallgat, utalva arra, hogy ezúttal egy teljesen új világban láthatjuk viszont hősünket – akinek az életében körülbelül ugyanannyi idő telt el, mint a valóságban, szóval szerencsére nem az utolsó favágós pillanat közvetlen folytatását láthatjuk.

Az új Dexterben például már nem Dexter Morgannek hívják a címszereplőt, hanem új személyazonosság alatt,

Jim Lindsay-ként éli az életét egy New York állambeli, északi kisvárosban, ahol (a friss előzetes tanúsága szerint) a helyi rendőrfőnökkel, egy amerikai őslakos nővel, Angelával jár (a Vészhelyzetből és az Alkonyat-filmekből ismert Julia Jones játssza).

A sztoriról a teaserből mindössze annyi derül ki, hogy hősünket valamiképp utoléri a múltja. A cselekmény egyik eleméről ebben a cikkünkben írtunk korábban, a széria visszatérőiről pedig itt.


(via Variety)