Linda Blair kiakadt, mert nem hívták meg az Ördögűző sorozatba

Eredetileg úgy volt, hogy a '73-as Az ördögűző kislánya felnőttként benne lesz a tévés változatban is, de végül nem így lett.

Tévésorozat készül Geena Davis főszereplésével az 1973-as Az ördögűzőből, de a megszállt kislányt alakító, azóta felnőtt Linda Blair nélkül, aki ezen nagyon megsértődött - írja a Geektyrant.

Forrás: Warner Bros. Pictures/Sunset Boulevard/Corbis via Getty Images

 

Eredetileg ugyanis úgy volt, hogy az 57 éves színésznő is benne lesz a a Foxnál készülő tévésorozatban, hiszen az 1977-es Az ördögűző 2. - Az eretnekben is benne volt, valamint a Leslie Nielsen-féle ördögűzős paródiában, az 1990-es Bújj, bújj, ördög!-ben is főszerepet kapott. A szóbeli ígéret ellenére viszont nem tolt elé szerződést a tévécsatorna, ős is csak a sajtón keresztül értesült arról, hogy nélküle zajlott le a forgatás. Ezen Linda Blair most eléggé kiakadt, és telekürtölte a médiát azzal, hogy vele ne szórakozzanak, mondják meg egyenesen, hogy kell-e ős is a régi kultfilmjéről lenyúzott újabb rókabőrbe, vagy sem!

Blair egyébként nagyon sajnálja, hogy nem dolgozhatott együtt az új ördögűzős sorozat főszereplőjével, Geena Davisszel, mert azt hallotta róla, hogy szerette Az ördögűzőt, és Blair is imádja a színésznő filmjeit. A Linda Blair nélküli horrorsorozat szeptember 23-án, pénteken debütál a tévében.