Lisa Kudrow nem meri megkérdezni, hogy folytatódhat-e egyik legnépszerűbb sorozata

A visszatérés két évada között kilenc év telt el – jövőre ismé leltelik a kilenc év, így sokakban felmerült a kérdés, lesz-e folytatás.

Lisa Kudrow A visszatérés című kiváló sorozatát meg lehet tekinteni az HBO Maxon, különlegessége, hogy kilenc év telt el a két évad között: míg az elsőt 2005-ben mutatták be, a másodikra egészen 2014-ig kellett várni. Jövőre telik le az újabb kilenc esztendő, így okkal merülhet fel a kérdés: vajon lesz folytatás? 

A színésznő sem tud erre választ adni, mert

nem meri megkérdezni az HBO-t.

A The Daily Beastnek adott új interjújában Kudrow bevallotta, hogy neki és a sorozat társalkotójának, Michael Patrick King is erős kétségei vannak.

Nem hiszem, hogy sikerülni fog! Nem azt mondom, hogy soha, de nem hiszem, hogy tartani fogjuk a kilenc évet. Azt sem tudjuk egyébként, hogy az HBO akarja-e. De még meg sem kérdeztük. Mindketten úgy vagyunk vele, hogy "Én nem fogom megkérdezni, te igen?" "Nem, nem akarok nemet hallani." Ez olyasmi, amit annyira szeretünk. Ezért tartott kilenc évig az első alkalom!

A visszatérés első évada bár nem lett valami nagy siker, Kudrow-nak azért mégis csak hozott egy Emmy-jelölést. Valerie Cherish, a 90-es évek szitkomszínésznőjének, aki még nem elégedett meg a 15 perc hírnévvel, gyakran szánalmas, szánalmas, lecsúszott figurája nem igazán nyerte el a közönség tetszését, ahogyan a műsor a műsorban formátum sem, amely az akkor még gyerekcipőben járó valóságshow-műfajon gúnyolódott.

Az évek során azonban a szájhagyománynak, a valóságshow-k tévés térhódításának és Kudrow karakterének mémmé válásnak köszönhetően a sorozat kultikussá vált. Az HBO ezért adott egy második esélyt, és megvalósulhatott a zseniális második évad. Kudrow-t ismét jelölték Emmy-re, és csakúgy, mint kilenc évvel korábban, megint Julia Louis-Dreyfus vitte el előle a díjat. És bár a második évad fináléja szépen lezárta a történetet, nem zárja ki, hogy ne folytatódhatna.

(Forrás: Entertainment Weekly)