Loki és a Zsivány Egyes Cassianja is saját tévésorozatot kap

Csak 2019-ben indul el a Disney streaming szolgáltatója, a Disney+, de már most felfedtek néhány aduászt a kínálatból.

Hónapok óta szivárogtak arról hírek, hogy hamarosan elindul a Netflix és az Amazon nagy konkurense, a Disney saját streaming szolgáltatója, a Disney+. Szó volt többek között arról, hogy itt fog debütálni a Susi és Tekergő valamint a Lilo és Stitch élőszereplős változata is, ám most a Disney ennél is merészebbet húzott:

Loki, a Marvel-univerzum közönségkedvenc gézengúza, és a Zsivány Egyes bátor felkelő katonája, Cassian Andor is saját tévésorozatot kap, amelyek szintén a Disney+ kínálatában lesznek elérhetőek 2019-től!

Tom Hiddlestonnak tehát nem kell aggódnia amiatt, hogy állás nélkül marad Hollywoodban most, hogy Loki meghalt a hivatalos filmes kánonban (hopp, bocsika, ha nem tudtad!). De Diego Luna sem fog unatkozni, mire leforgat egy egész évadnyi, konspirációban, kémkedésben, besurranásban és lövöldözésben bővelkedő Csillagok háborúja-előzménysorozatot a Zsivány Egyeshez. És ez még valószínűleg csak a jéghegy csúcsa, nagy bejelentések várhatók a közeljövőben a Disney, a Marvel és a Lucasfilm háza táján, mert keményen oda akarnak csapni a Netflixnek.

(via Uproxx)