Majka 22 év után visszatér a ValóVilág villájába

Az ózdi rapper 2002-ben a VV1-ben kijelentette: „A lé a tét!” Most sem megy be üres kézzel, egy nagy halom pénzt visz magával – bár egyelőre nem tudni, miért.

„Szállodahét” van a ValóVilág 12-ben, így a játékosoknak minden nap körbe kell ugrálnia valakit séfként, londinerként, pincérként vagy épp szobalányként. Egy veterán ValóVilág-játékos VV Béci személyében nemrég már nosztalgiázhatott a villában, most viszont egy igazi nagyágyú tér vissza a „luxusbörtönbe”:

Majka, a VV1 sztárja, aki ugyan nem nyerte meg a milliókat a 2002-es évadban, de azóta rapperként és műsorvezetőként is megcsinálta a szerencséjét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ValóVilág (@valovilag) által megosztott bejegyzés

 

Érdekesség, hogy amikor Majka anno elkezdte 79 napig tartó „villakalandját” (és egészen a döntőig menetelt, de ott aztán végül VV Szabi nyert), akkor a mostani kiválasztott, VV Ádi még csak 3 éves volt, VV Dorka és VV Reni akkor születtek, VV Dzsigeri pedig még nem is élt!

Majka az RTL-es bemutatkozása óta ugyan tett egy több éven át tartó kirándulást a konkurens TV2-nél, de nemrégiben „visszaigazolt” az RTL-hez, ahol jelenleg ő az ősszel újrainduló X-Faktor negyedik mentora Tóth Andi, Gáspár Laci és Valkusz Milán mellett. A Fókusz kamerájának viszont elmondta, hogy igazából sosem felejtette el azt, hogy a ValóVilágnak köszönhette a sztárkarrierjét és a mostani ismertségét:

Szerettem a ValóVilágot. Mai napig azt gondolom, hogy nekem az hozta meg az áttörést. És egyébként ide van tetoválva a dátum, nekem itt a jobb karomon csomó olyan dátum van, ami fontos. Élet, halál, születés, gyerekem, apukám, mama. És a legalja pedig az a valóvilágos dátum, amikor én beköltöztem a villába. Mert az nekem egy olyan sorsfordító volt az életemben, ami miatt most itt ülhetek.

Majka tehát szerdán költözik be a villába, ráadásul nem megy üres kézzel: egy nagy halom pénzt visz magával (hiszen anno is megmondta a beköltöző videójában, hogy „A lé a tét!”, utalva ezzel a műsor „Itt a lét a tét!” szlogenjére). De hogy pontosan miért, azt majd csak az RTL+ nézői láthatják élőben.

(via RTL.hu)