Már egymillió forint összegyűlt a Csengetett, Mylord? közönségtalálkozóra

Ha minden jól megy, a népszerű sorozat több szereplője is hazánkba látogathat szeptember 22-én.

Hatalmas az összefogás a Csengetett, Mylord? közönségtalálkozója körül, a rendezvényre közösségi finanszírozás keretében már több mint egymillió forintot gyűjtöttek össze a rajongók. Az érdeklődőknek július 18-ig van lehetőségük utalni, a részvételhez szükséges összeg minimuma ötezer forint. (A gyűjtéshez ide kattintva lehet csatlakozni.)

A szervezők már öt szereplőtől kaptak ígéretet, így ha minden a terv szerint halad, szeptemberben, a széria indulásának harmincadik évfordulója alkalmából Susie Brann (Miss Poppy), Amanda Bellamy (Rose), Michael Knowles (Mr. Teddy), Jeffrey Holland (James Twelvetrees) és Perry Benson (Henry) is Magyarországra érkezik.

A gyűjtés egyébként június 19. óta óta zajlik, és az adományokon kívül a szervezőkhöz számos más felajánlás is érkezik: a színészeknek ingyenes reptéri transzfert, szállást és városnéző túrát is biztosítanak a sorozat rajongói.

„Nagyon jó azt látni, hogy nem csak pénzzel támogatnak az emberek.

Mindenhol vannak Csengetett, Mylord?-rajongók, ennek köszönhetően már most súlyos százezrekkel csökkent a célösszeg”

– mondta el Szijj András, a közönségtalálkozó egyik főszervezője. „Az egyik legpatinásabb Andrássy úti szálloda igazgatója ingyen biztosít szállást a színészeknek, az egyik legnagyobb magyar könyvkiadó pedig ajándékcsomagot állít össze nekik, ráadásul több médium is beállt már a szervezés mögé. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk a színészekkel (Jeffrey Holland videoüzenetet is készített a magyarországi rajongóknak – a szerk.), akik nagyon várják és készülnek a találkozóra: úgy néz ki, nem okozunk nekik csalódást” – tette hozzá.


(via Positive Communication)