Margot Robbie is beugrik a Szomszédokba

Ebben a szappanoperában kezdte a karrierjét 14 éve.

Megírtuk mi is két hete, hogy a 37 év után megszűnő ausztrál Szomszédok, vagyis a Neighbours fináléjába több olyan sztárt is meghívnak, aki a sorozatban kezdte a karrierjét. Kylie Minogue és Jason Donovan párosa már visszatért, az énekesnő meg is osztotta a forgatáson készült közös fotójukat.

"Meglepetés! Ugye nem gondoltátok, hogy végeztünk?! Örömmel osztjuk meg, hogy Margot Robbie, Jesse Spencer, Delta Goodrem, Kym Valentine és Carla Bonner is feltűnik a fináléban!" - ezzel a tweettel adta hírül a sorozat hivatalos oldala, hogy lesznek más visszatérők is, köztük az időközben világsztárrá vált Margot Robbie, aki éppen most lett a legjobban fizetett hollywoodi színésznő a Barbie-filmért kapott 12,5 milliós gázsijával.

Robbie karaktere 2008 és 2011 között rendszeresen szerepelt a Szomszédokban. Amikor a szerződése 327 epizód után lejárt, felajánlották neki, hogy meghosszabbítják, de ő inkább Amerikát, és az 1960-as évek légiutas-kísérőiről szóló Pan Am című sorozatot választotta.

Minogue, Donovan és Robbie mellett olyan későbbi sztárok kezdték itt a karrierjeiket, mint Russell Crowe, Isla Fisher, Luke és Chris Hemsworth vagy Guy Pearce. Az ő visszatérésükről egyelőre nincs szó.

Via: Guardian