Máris megtudtunk egy-két új dolgot a Stranger Things 4. évadáról

Ross és Matt Duffer sok mindent kitalált már. Nemcsak a szereplők fele, a sztori is szakít a kisvárosi környezettel.

Július 4. óta 40,7 millió háztartásban indították el a Netflixen a Stranger Things tévésorozatot, és 18,2 millióan már végig is nézték a hét elejére mind a 8 epizódot (mi is, itt áradoztunk róla). Ez mindenképpen rekordnak számít a széria történetében, úgyhogy szinte kizárt, hogy ne legyen 4. évad. Ezt ugyan még nem jelentette be a Netflix, de a két fő kreátor, Ross és Matt Duffer már meglebegtették a folytatást az Entertainment Weekly magazinnak adott interjúban (plusz az utolsó rész stáblistája közepén felugró bónusz jelenetben).

Ross Duffer szerint ha lesz valaha 4. évad, akkor az biztosan nagyon más lesz, mint az eddigi részek:

Nem akartuk magunkat sarokba szorítani írás közben, így már nagyon korán elkezdtünk beszélgetni a forgatókönyvírókkal, bebiztosítva ezzel azt, hogy a jó irányba haladjunk. Még nem tudunk sokat, de már vannak fix pontjaink, ahogy a 2. évad végén is tudtuk, hogy Billyt jobban meg fogjuk ismerni, és lesznek szovjetek is a folytatásban. Akkor még nem tudtuk, hogy lesz egy pláza is, de még egyszer mondom, fix pontjaink már voltak. Így állunk most a 4. évaddal is, megvannak a fix pontok, most már csak össze kell kötögetni ezeket. Nagyon izgatottak vagyunk amiatt, hová fog majd kifutni ez az egész. Mert ahogy korábban is mondtam, nagyon más lesz minden, mint az utóbbi évadban! De azt hiszem, ez volt a legjobb döntés, és azt hiszem, kellőképpen izgalmas lesz!

Matt Duffer sejtelmesen hozzátette:

[A 4. évad] kicsit jobban kitárulkozik majd, nemcsak speciális effektekből és díszletekből lesz több, de kapukat nyitunk majd Hawkins városkáján túlra is.

Azt hiszem, minden Stranger Things-rajongó nevében kijelenthetem: alig várjuk! (via Collider)