Matt LeBlanc bejelentette visszavonulását

„K*rvára semmit nem akarok csinálni. Egyáltalán semmit. Zéró.”

A Jóbarátok sztárja a Conan című talk-show-ban beszélt terveiről, miszerint nyugdíjazza magát, és visszavonul a színészettől - írta meg az Independent. Conan O'Brien még egyszer rákérdezett, hogy jól érti-e, hogy ki akar szállni a verkliből, mire a színész megerősítette kijelentését.


„Ötvenéves leszek pár hét múlva – öregszem” - magyarázta. „Azt hiszem, inkább korábban vonulnék vissza, mint később, mert k*rvára semmit nem akarok csinálni. Ez az, amit szeretnék csinálni. Egyáltalán semmit. Zéró.”


Ez valószínűleg a BBC számára is újdonság, ugyanis LeBlanc nemrég írt alá a csatornánál a Top Gear autósműsor új évadára, ahol műsorvezetőként tevékenykedik. Miután Conan még viccelődött egy sort, hogy mit fog csinálni LeBlanc a szabadidejével, a műsorvezető azt javasolta a színésznek, hogy itt és most tegyen hivatalos kijelentést.


Nem tudni, hogy tényleg komolyan gondolta-e LeBlanc a visszavonulásáról tett kijelentését, lehet, hogy csak a annak a véget nem érő találgatásnak akart pontot tenni a végére, miszerint újra összeáll a Jóbarátok stábja.