Még idén ősszel elindul a celebpárokkal teli Párharc a TV2-n

Még az ősz folyamán összecsap egy napi realityben Kulcsár Edina és G.w.M, Gáspár Evelin és Varga Attila, „Tücsi” és Sofron István, valamint öt másik híres pár. A műsorvezető Stohl András lesz.

A TV2 hamarosan elinduló Párharc című napi realityjében sztárpárok versenyeznek egymással, valamint az idővel a fődíjért, és a legextrémebb fizikai erőpróbákon próbálják meg leküzdeni félelmeiket és korlátaikat. A műsorvezető Stohl András lesz.

Forrás: Tv2

 

A szerb licencen alapuló műsorban kiélezett versenyhelyzet és kiszámíthatatlan, fordulatokkal teli történet garantálja a folyamatos izgalmakat. A műsorban szereplő párok egy villában élnek, és különböző játéktípusokon vesznek részt, ciklusokra osztva. Minden ciklusban egy bátorságpróbán és egy összecsapáson kell megmérettetniük, amelyeket szavazás követ, a ciklusok végén pedig párbaj keretében esnek ki.

Stohl András műsorvezetőként ott lesz a játékosokkal a különböző kihívásokban, de bejár majd hozzájuk a villába is az eredményhirdetések alkalmával. De ő bonyolítja a szavazásokat is, amikor kiderül, hogy ki a párbajellenfele az adott körben legrosszabbul teljesítőknek.

A Párharcban nyolc harcias páros vív párharcot:

  1. Kulcsár Edina celeb üzletasszony és Varga Márk G.w.M rapper (akik a Párharc előtt még sosem szerepeltek együtt párként televíziós műsorban)
  2. Gáspár Evelin és Varga Attila építési vállalkozó
  3. Varga Viktor énekes és Zsembera Liliána táncművész
  4. Chris Tanoh „Csoki” (akit a Ninja Warriorból is ismerhetnek a nézők) és Egedi Hedda
  5. Heatlie Dávid zenész-énekes és felesége, Heatlie Dóra (őket nemrég a Drágám, add az életed!-ben láthatták együtt a tévénézők)
  6. Aryee Claudia Dedei „Tücsi” influencer és Sofron István, a magyar jégkorong-válogatott tagja (korábban a Love Bistróban láthatták őket együtt a nézők)
  7. Monoki Lehel, az Exatlon All Stars műsorvezetője és Gyenesei Leila öttusázó
  8. Gaál Noémi időjárás-jelentő műsorvezető és Bán Tamás marketing szakember