Még mindig nincs meg a tökéletes Jack Reacher a Tom Cruise-mentes Jack Reacher sorozatban

Viszont a showrunner már megvan, és a tévécsatornák így is kapkodtak érte.

Korábban mi is írtunk róla, hogy az eredeti Jack Reacher regények szerzője, Lee Child a könyvekhez hűségesebb tévésorozatot szeretne készíteni, mint amilyenek a Tom Cruise főszereplésével készült mozifilmek (Jack Reacher, Jack Reacher: Nincs visszaút) voltak.

Childnak elsősorban magával Cruise-zal volt problémája, hiszen a 170 centi magas színésszel szemben az igazi Reacher „egy 196 centis óriás, akinek akkora lapátkezei vannak, mint egy-egy hálaadás napi pulyka”. A projekt tavaly őszi bejelentésekor a szerző fel is kérte a rajongókat, akik annak idején szintén ki voltak akadva a sztár miatt, hogy javasoljanak színészeket, mert most „rebootolják, újrakezdik az egészet, és elszánták magunkat, hogy megtalálják a tökéletes fickót”.

Cruise a Jack Reacher: Nincs visszaútban. Forrás: UIP-Duna Film

 

A tökéletes Jack Reacher megtalálása még várat magára, de egy lépéssel közelebb kerültek a célhoz, hiszen egy valódi versenyhelyzetben időközben lett gazdája a sorozatnak: korábban Child azt nyilatkozta, hogy a Netflixhez akarja vinni a projektet, de most az Amazon csapott le rá.

A széria showrunner-forgatókönyvíró-executive producere az a Nick Santora lesz, akit egyebek mellett A szökés és a Vegas írójaként, illetve a Hazudj, ha tudsz! producereként ismerhetünk. Lee Child executive producerként fog részt venni a munkálatokban, az első, 2012-es Jack Reacher mozi forgatókönyvíró-rendezőjéhez, Christopher McQuarrie-hez hasonlóan.


(via Variety)