Meghalt a Flash – A Villám gyerekszínésze

A szuperhősös sorozat címszerepének gyerekverzióját alakító Logan Wiliams egy hét múlva lett volna 17 éves.

A Villám nevű szuperhőst, azaz Barry Allent gyerekként megformáló Williams a CW szériájának nyolc, 2014-es/2015-ös részében játszotta a kis Barryt. Ő volt a legfiatalabb a címszerepet alakító színészek közül. Azt nem tudni, mi okozta a kanadai gyereksztár csütörtökön történt halálát: édesanyja, Marlyse Williams mindössze annyit közölt, hogy lesújtotta a dolog.

Logan William a sorozatban. Forrás: The CW

 

A tragikus hírre Logan Williams kollégája, a felnőtt Villámot/Barry Allent életre keltő Grant Gustin az Instagramon reagált egy közös fotóval. „Csak most hallottam a lesújtó hírt, hogy Logan Williams váratlanul elhunyt. Ez a kép a Flash – A Villám pilot epizódjának forgatása elején készült, még 2014-ben.

Logan pedig egyszerűen lenyűgözött – nemcsak a tehetségével, de a forgatáson tanúsított profizmusával is.

Gondolataimat és imáimat küldöm a családnak ebben az időben, ami, biztos vagyok benne, hogy elképzelhetetlenül nehéz lehet a számukra. Kérlek titeket, gondoljatok, Loganre és családjára, és imádkozzatok értük ebben a mindannyiunk számára különös és nagy megpróbáltatást jelentő időszakban! Szeretek mindenkit” – írta a színész a fénykép mellé.

Logan Williams a Flash – A Villám előtt játszott egy The Color of Rain című Hallmark tévéfilmben és egy Suttogók című sorozat két epizódjában. A szuperhősös szériát követően az Odaát egy részében tűnt fel, a When Calls the Heart című romantikus sorozatnak pedig 2016-ig állandó szereplője volt. Április 2-án hunyt el – és április 9-én lett volna 17 éves.


(via Uproxx)