Meghalt a Vészhelyzet színésze

John Aylwardot Az elnök embereiből is ismerhettük. 75 éves volt.

A felesége, Mary Fields és az ügynöke jelentette be, hogy hétfőn elhunyt John Aylward. A seattle-i születésű színész a négy évtizeden át tartó karrierje során televíziós sorozatok tucatjaiban szerepelt, de a nagyközönség leginkább a Vészhelyzetből ismerheti.

Forrás: Chuck Hodes/NBCU Photo Bank

 

A harmadik évadban csatlakozott az NBC sikersorozatához, ahol dr. Donald Anspaugh sebészt és kórházi vezetőt alakította több mint 12 éven és 70 epizódon át. A szerepet azután kapta meg, hogy a széria egyik producere látta a díjnyertes alakítását az egyik Los Angeles-i színház színdarabjában.

Fontos szerepet alakított az Alan Sorkin-féle Az elnök embereiben, ahol Barry Goodwin demokrata vezetőt játszotta, de feltűnt még többek közt az X-aktákban, az Ally McBealben, az Aliasban, az American Horror Storyban, a Mad Menben és a a Yellowstone-ban. 

Ami a filmeket illeti, látható volt a Kőkemény Minnesotában, A tébolyultakban, a Vizet az elefántnakban, legutoljára pedig a Ben Affleck-féle A visszaútban. Emellett szinkronizált is, ő volt dr. Arne Magnusson hangja a Half Life 2-ben.

Via: Deadline

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu