Meghalt egy 44 éves sorozatszínésznő

Nem tudni, mi okozta a Miami helyszínelők sztárja, Lisa Sheridan korai halálát. A családja ragaszkodik hozzá, hogy nem lett öngyilkos.

Sheridan holttestét New Orleans-i otthonában találták meg, még hétfőn. Egyelőre semmit sem tudni a halál okáról. „Mindannyian nagyon szerettük Lisát, és le vagyunk sújtva a veszteség miatt. Még várjuk a halottkémi jelentés eredményét. A család azonban minden kétséget kizáróan állítja, hogy

nem történt öngyilkosság. Minden ellenkező híresztelés abszolút, száz százalékig megalapozatlan”

– közölte a színésznő menedzsere, Mitch Clem.

Forrás: Paul Archuleta / Getty Images

 

„Nagyon nehéz ilyen kedves, gyengéd embert találni ebben az iparban, ebben a városban, sőt akár az egész világon.

Valóban az egyik legédesebb és leggyengédebb ember volt, akivel összehozott az élet.

Kedvességet és energiát hozott mindenhova, ahova csak belépett, még a sötétebb napjain is” – emlékezett Lisa Sheridanre Donna Erico színésznő, aki a 2015-ös Only God Canben játszott együtt vele.

„Amikor találkoztam Lisával, több mint harminc évvel ezelőtt, 14 éves volt. Az első perctől kezdve igazi lelki társak lettünk. Élete hátra lévő részében központi szerepet játszott az életemben. Gyönyörű volt, ezt mindenki látta, tehetséges színész és nagyszerű barát, de ami még fontosabb, hogy tényleg csak úgy sugárzott belőle az energia és az életkedv. Még a sötétebb pillanataiban is” – búcsúzott az Instagramon Michael Dunaway rendező.

A Miami helyszínelőkön kívül a színésznő játszott a Rejtélyek városában, a 4400-ban, Az utazó című szériában, az Észlelésben és a CTRL nélkülben is. Lisa Sheridan nem volt férjnél, és nem voltak gyerekei. Magánéletéről annyit lehet tudni, hogy 2000-ben összejött Ron Livingstonnal (Hivatali patkányok, Démonok között), akivel a Beat című filmben játszottak együtt. Három évig voltak együtt, 2001-ben el is jegyezték egymást, de 2003-ban szakítottak.


(via NME)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.