Meglepetés Tarantino Aljas nyolcasával kapcsolatban

A film kibővített verziója nem pont úgy került fel a Netflixre, ahogy számítottunk rá.

A streamelős cég még márciusban jelentette be, hogy Quentin Tarantino Aljas nyolcasa kibővített verzióban kerül fel az oldal kínálatába ebben a hónapban. Április 25-én az alkotás valóban fel is került, de nem kis meglepetést szereztek vele a rajongóknak, ugyanis most négyrészes minisorozatként streamelhető.

Emellett a film eredeti, mozis verziója is fent van a Netflixen, így jelenleg két Aljas nyolcas közül is választhat, aki meg akarja nézni Tarantino kiváló munkáját. A minisorozat változat nagyjából 50-50 perces részekből áll, amelyek a következő címeket viselik: Last Stage to Red Rock (50 perc), Minnie’s Haberdashery (51 perc), Domergue’s Got A Secret (53 perc) és The Last Chapter (56 perc).

Ami pedig a kibővítést illeti: az eredeti filmverzió 168 perc hosszú (legalábbis az IndieWire cikke szerint, az IMDb-n 187 perc szerepel), míg a minisorozat 210 perces. Mint arra biztos mindenki emlékszik, az eredeti film is fejezetekből állt – ezek közül három változtatás nélkül került át a miniszériába, a film második fejezetét, a Son of a Gunt viszont kibővítették, méghozzá a sorozat első epizódjában. A Last Chapter című rész pedig a mozis változat The Four Passengers és Black Man, White Hell című fejezeteit tartalmazza.

A 2015-ös Aljas nyolcas – amely a polgárháború utáni Vadnyugaton játszódik – jelenleg Tarantino legutolsó munkája (idén nyáron érkezik a következő alkotás, a Volt egyszer egy Hollywood, a Django elszabadulban már szerepelt Leonardo DiCaprióval és a Becstelen brigantykban már feltűnt Brad Pitt-tel a főszerepben). A filmben egy hóvihar miatt nyolc idegen, köztük gonosztevők és bűnüldözők egyaránt, kényszerül közös menedékbe. A hősöket olyan színészek játsszák, mint Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Demián Bichir, Tim Roth, Michael Madsen és Bruce Dern.


(via IndieWire)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu