Mégsem térnek vissza a Jóbarátok sztárjai?

Pedig már a fél világ nagyon várja, mióta Jennifer Aniston a múlt októberben beharangozta. Az indok tipikus, triviális – és nagyon elszomorító.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a befejezése ellenére töretlenül népszerű sitcom Rachelje tavaly ősszel egy frissen készült közös Jóbarátok fotóval debütált az Instagramon: a képmegosztó site-ra kirakott fényképen megdöbbentő módon mind a hat egykori jóbarát szerepelt (erre eddig a sorozat 2004-es lezárulta óta nemigen volt példa).

Aniston nem sokkal később Ellen DeGeneres talkshow-jában megerősítette, hogy valóban készülnek valamire: nem szabályos rebootról vagy folytatásról van szó, mert azt továbbra sem tartja jó ötletnek a színészek legtöbbje, de valami kis közös projektet szeretnének (a sztár szavaiból a legtöbben azt a következtetést vonták le, hogy egy egy alkalmas special epizódot, azaz különkiadást terveznek).

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

Mivel az HBO legtöbb régi tartalma, így a Jóbarátok is, hamarosan átköltözik a tavasszal induló HBO Max streamelős site-ra, nyilvánvaló volt, hogy a jóbarátok is ott térnek majd vissza. Az HBO Max egyik vezetője, Kevin Reilly azonban most lehűtötte a kedélyeket.

„Hatalmas az érdeklődés, mégsem tartunk még ott, hogy indíthatjuk a projektet. Jelenleg ez még csak egy nagyon bizonytalan talán”

– mondta Reilly, aki arról is beszámolt, hogy a tárgyalások nemrégiben holtpontra jutottak, mivel a sztárok és a Warner Bros. gyártó stúdió elképzelései az anyagiakról nem igazán esnek egybe.

A dologról beszámoló Deadline riportja szerint „jelenleg patthelyzet van”, mivel „hatalmas szakadék tátong a sztárok 8 számjegyű (!) elképzelései és aközött, amennyit a stúdió fizetni hajlandó”, szóval „a tárgyaláshoz közel álló bennfentesek szerint a közeli jövőben biztosan nem kerül sor a különkiadásra”.


(via NME)