Megtanulta a leckét az RTL, nincs annyi brutális visszajátszás a Sztárboxban?

A vasárnap esti „szuperdöntővel”, Berki Mazsi, Brasch Bence és Molnár Áron győzelmével ért véget a nagy nézettségű műsor, de aggodalomra semmi ok, jövőre újra lesz Sztárbox!

A vasárnap esti „szuperdöntővel” véget ért a Sztárbox az RTL-en. A női könnyűsúlyban Berki Mazsi vihette haza a bajnoki övet, miután 4 menetben egyhangú pontozással győzött Dobos Evelinnel szemben. A férfi nehézsúlyban a második menetben Brasch Bence kiütötte Árpa Attilát. A férfi középsúlyban az első menetben eldőlt a bajnoki öv sorsa: Molnár Áron KO-val győzedelmeskedett Rácz Jenő fölött és lett a Sztárbox bajnoki övének tulajdonosa.

Lehetséges, hogy az RTL tanult a korábbi esetből? Mert bár most is voltak visszajátszások, mintha már nem mutatták volna annyiszor újra és újra a mázsás pofonokat és a KO-tól való kidőléseket, mint korábban,

mert pont az ilyenek miatt koppintott a csatorna orrára és indított vizsgálatot nemrég a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (az indoklás szerint ugyanis mérkőzések szereplői nem profi sportolók, a Sztárbox pedig nem sportműsor, hanem „az erőszakos tartalom propagálása”).

Médiahatósági eljárás indul a Sztárbox miatt az RTL szolgáltatója ellen

És egy Reggeli adás miatt is eljárást indítottak, ebben Fekete Pákót hozták a műsorvezetők megalázó helyzetbe.

Tovább

 

Berki Mazsi rohamaival indult a női könnyűsúly döntője, az elmúlt napokban vírusfertőzéssel küzdő Dobos Evelin az első percekben csak védekezett, és bár később ő is bevitt egy szép ütést ellenfele állára, Berki több látványos kombinációval is megsorozta. A negyedik menetben végül egyhangú pontozással Berki Mazsit hirdették ki győztesnek, így ő kaphatta meg a 2023-as Sztárbox bajnoki övét női könnyűsúlyban.

 

Brasch Bence és Árpa Attila mérkőzése során Brasch a második menetben úgy fejbe kólintotta Árpát, hogy a rendező bezuhant a sarokba, és rá kellett számolni. Ekkor még folytatta a bunyót, de nem tudott már figyelni a védekezésre, egy újabb nagyobb pofon után a kötelek közé esett, és a bíró már nem engedte tovább folytatni a mérkőzést. Brasch Bence így három KO-val nyerte el nehézsúlyban a Sztárbox bajnoki címét.

 

Bár a legkiegyensúlyozottabb mérkőzésnek ígérkezett, végül Molnár Áron és Rácz Jenő összecsapása ért véget a leggyorsabban. Molnár Áron rögtön a meccs elején megfogta a séfet egy balhoroggal, majd amikor másodszor találta el óriási erővel ugyanígy, Rácz a padlóra került. Ekkor még fel tudott állni, ám Molnár Áron a testére is bevitt egy jókora balost, így Brasch Bencéhez hasonlóan Molnár Áron is három KO-val hódította el a Sztárbox bajnoki címét.

 

Manuel legújabb, Aura című slágere a Sztárbox szuperdöntőjének főmérkőzése előtt csendült fel. A grandiózus produkcióban láthattuk az énekes rapper zenekarát, a Sztárbox tánckarát, továbbá a Rock and Magic Egyesület SZUPERGIRLS csapatát, illetve az ELTE-BEAC Cheerleading csapatát.

 

A Carson Coma első televíziós fellépését is a Sztárbox szuperdöntőjében láthattuk (mondjuk én elsőre azt hittem, hogy ez valami Paul McCartney-nak beöltözős hakni, és a Live And Let Die fog felcsendülni).

 

Szujó Zoltán pedig ünnepélyesen bejelentette:

jövőre visszatér a Sztárbox, vagyis 2024-ben is nézhetjük az egymást csépelő hírességeket az RTL-en, hurrá!