Megvan Nicole Kidman kisfia

A Hang nélkülben látott gyerekszínész is szerepelni fog a sztár alakuló sorozatában.

Ahogy arról korábban többször írtunk, Kidman az HBO berkeiben ismét összeállt Hatalmas kis hazugságok-beli alkotótársaival, azaz David E. Kelley ötletgazdával és executive producerrel, illetve Bruna Papandrea executive producerrel, hogy egy újabb regényadaptációt vigyenek képernyőre.

Kidman a Hatalmas kis hazugságokban. Forrás: HBO

 

A The Undoing Jean Hanff Korelitz magyarul is olvasható könyve, a Tudhattad volna alapján készül, amelynek sztorija szerint Grace (Kidman) sikeres terapeuta, akinek látszólag tökéletes az élete férje és fia oldalán, ám egy nap minden összeomlik: bekövetkezik egy erőszakos halál, annak nyomán pedig a nőnek egy eltűnt férjjel és az oly régóta ismert férfi hűlt helyén egy sor rettenetes felismeréssel kell szembenéznie.

Korábban már megírtuk, hogy a férjet Hugh Grant alakítja majd, de a szériában szerepet kapott Donald Sutherland is. A legújabb fejlemény pedig, hogy kiderült, ki alakítja Kidman és Grant karakterének 12 éves kisfiát, Henryt.

Forrás: Daniel Boczarski / Getty Images for New York Magazine

 

Nem más, mint Noah Jupe, akit korábban többek közt a The Night Manager című sorozatban, a Suburbiconban, Az igazi csodában és a Hang nélkülben láthattunk. A The Undoingot pedig az a dán direktor, Susanne Bier rendezi, aki a The Night Managerben dolgozott már együtt a kis Noah Jupe-pal.


(via Variety)