Méltó ellenfelet kapott a nyolc év után visszatérő sorozatgyilkos

Clancy Brown lesz Dexter ellenlábasa a 9. évadban, ami igazából nem is a 9. évad.

Beszámoltunk mi is róla, hogy minden idők legnépszerűbb tévés sorozatgyilkosa, Dexter Morgan visszatér. A Showtime szériája Michael C. Hall főszereplésével 2006 és 2013 között futott, és meglehetősen csúfos véget ért. SPOILER! A Dexter utolsó évadát, illetve a finálét, amelyben a főhős eljátszotta a saját halálát és favágónak állt, a közönség és a kritika is gyűlölte.

Hall és az alkotók is érezték, hogy illene a csorbát kiköszörülni, ezért idén forgatnak 10 új részt, amely Clyde Phillips showrunner elmondása szerint nem a 9. évad lesz, hanem

lehetőség arra, hogy egy második finálét írjunk a sorozathoz.”

Kiderült az is, ki lesz az új epizódokban a főgonosz: Clancy Brown, aki újabban az Ígéretes fiatal nő című filmben, illetve a Milliárdok nyomában című sorozatban szerepel, de karakterszínészként tucatnyi kiváló filmből ismerhetjük, sőt, ő Rák úr hangja is a SpongyaBob Kockanadrágban.

Az eredeti finálé után nyolc évvel játszódó történet szerint karaktere, Kurt Caldwell egy Iron Lake nevű kisváros nem hivatalos polgármestere. Az egykori kamionsofőrnek saját autókereskedése van a városban, a lakosok kedvelik, és akit ő is kedvel, annak szerencséje van. Aki viszont keresztbe tesz neki, vagy megsérti valamelyik szerettét, annak annyi. Brown jó nevű elődök nyomdokába lép, a korábbi évadokban ugyanis olyan színészek alakították Dexter aktuális ellenfeleit, mint John Lithgow, Colin Hanks, Edward James Olmos, Jimmy Smits és Peter Weller.

A sorozatot producerként Phillips és Hall jegyzi Marcos Siegával közösen, aki hat epizódot rendez a tízből. A premier valamikor ősszel lesz a Showtime-on.

via The Hollywood Reporter