Michael Douglas vicces sorozatot forgatott a Netflixnek, itt a trailer!

A 74 éves sztár egy színészetet tanító sztárt alakít a Kominsky Methodban. Danny DeVito lesz az orvosa.

Nyolcrészes vígjátéksorozatot forgatott Michael Douglas a Netflixnek The Kominsky Method címmel, amiben egy családi és egészségügyi gondokkal küzdő, színészmesterséget oktató, egykor híres sztárszínészt alakít: a címbéli Sandy Kominskyt. A széria már kapott előzetest is, íme:

Valószínűleg a végeredmény is ugyanilyen szórakoztató lesz, mint ez a fenti pár perc, hiszen a széria fő kreátora nem más, mint Chuck Lorre, a Két pasi meg egy kicsi, az Agymenők és Az ifjú Sheldon vezető producere. Ráadásul a 74 éves Michael Douglas két színészveteránt is kapott maga mellé ebben a jutalomjátékban. Az Oscar-díjas Alan Arkin alakítja Sandy Kominsky menedzserét, akivel nagy idők tanúi voltak régen Hollywoodban. A levitézlett színész urulógusa, és ezzel gyaníthatóan számos prosztatás poén forrása pedig Danny DeVito lesz, akit sokévtizedes barátság fűz Michael Douglashez, hiszen már az egyetemi éveik alatt is szobatársak voltak, és rengeteg filmet forgattak együtt.

Kép: Netflix / Chuck Lorre Production

 

De más hírességek is fel fognak még bukkanni ebben a sorozatban! Többek között Nancy Travis, Sarah Baker, Lisa Edelstein, Emily Osment, Graham Rogers, Ann-Margret, Jay Leno, Patti LaBelle, és Ashleigh LaThorpe. A The Kominsky Method pár hét múlva, november 16-án fog felkerülni a Netflixre. (via Geektyrant)