Michael Jacksont megvédte még egy egykori gyerekbarátja

Macaulay Culkin mellett egy másik egykori gyereksztár, Corey Feldman is ragaszkodik hozzá, hogy a néhai énekes sosem ért hozzá egy ujjal sem.

Mint ahogy arról sokszor írtunk már, a Jacksont érintő pedofilvádak akkor lángoltak fel ismét, amikor bemutatták a Neverland elhagyása című dokumentumfilmet, amelyben két, ma már harmincas férfi, Wade Robson és James Safechuck azt állítja, a sztár molesztálta őket Neverland nevű birtokán, amikor még csak 7, illetve tízévesek voltak.

Corey Feldman, olyan filmek sztárja, mint a Kincsvadászok, az Állj mellém! vagy Az elveszett fiúk, már évek óta folytat kampányt a Hollywoodban tomboló pedofília ellen, sőt állítólag egy dokumentumfilmet is forgat a témában, mégis úgy gondolja: Michael Jackson nem volt része enne a rendszernek.

Forrás: Gabriel Olsen / Getty Images

 

Feldman a Neverland elhagyása sugárzása után már egyszer felemelte a szavát Jackson mellett: a Twitteren védte meg egykori barátját, majd egy tévés interjúban ugyan azt nyilatkozta, hogy „sosem tudna nyugodt lelkiismerettel kiállni valaki mellett, akit ilyen borzalmas bűnök elkövetésével vádolnak”, de most egy új interjúban újból hangsúlyozta, hogy őt sosem zaklatta.

„Ami nem hagy nyugodni, hogy amit leírnak,

az úgynevezett felkészítési folyamat ugyanúgy megvolt nálam is, kivéve a szexuális részt.

Jackson ajándékokat vásárolt nekem, például egy kis zsebtévét vagy egy aranyórát Disneylandből. Szóval furcsa, hogy ha engem is kiválasztott, miért nem lettem az áldozata. Pedig a dokumentumfilm tanúsága szerint pontosan a típusa voltam: cuki, pici, szőke kiskölyök. Szóval nem értem a dolgot. Sosem fogjuk megtudni” – mondta az interjúban a színész.


(via NME)