Miley Cyrus szerepet kapott a Fekete tükörben

Nagyon büszke a munkájára a nyomasztó angol sci-fi sorozatban.

Az énekesnő szerda reggel a The Howard Stern Show vendége volt, ahol ugyan nem árulhatott el részleteket, sőt a széria címét sem említhette meg név szerint, de rábólintott, amikor a műsorvezető az arról szóló pletykákról kérdezte, miszerint ő is benne lesz a Fekete tükör közelgő ötödik évadában.

A Netflix disztópiájában való megjelenés nagy hatással volt a sztárra. „Utálok mindent, de

most először úgy éreztem, hogy erre a munkámra igazán büszke lehetek”

– mondta Sternnek. „Akkor volt a forgatás, amikor a malibui pusztítás történt (a kaliforniai erdőtüzekben Cyrusék háza is odaveszett – a szerk.), és az egész nagyon különös tapasztalat volt a számomra. Eleve nagyon távol voltam otthonról, ez a műsor pedig nagyon sötét, szóval ez a kettő együtt igazán baljós hatást keltett” – tette hozzá.

Miley Cyrus a MET-gálán idén májusban. Forrás: Taylor Hill / Getty Images

 

Miley Cyrustól egyébként nem áll távol a színészet, hiszen több filmben és sorozatban is szerepelt már, köztük Az utolsó dal című Nicholas Sparks-adaptációban vagy a LOL című remake-ben, illetve a Woody Allen-féle Crisis in Six Scenes című szériában.

Ami pedig a Fekete tükör ötödik évadát illeti: nem Miley Cyrus szerepeltetése az egyetlen szenzáció, amire számíthatunk. Ahogy arról korábban már írtunk, az új szezon egyik epizódjában a hagyományos tévézést a videojátékok metódusával házasítják össze, azaz a nézők interaktív módon a nyomógombok segítségével maguk választhatnak saját rémálmot, vagyis ők dönthetik el, merre kanyarodjon a sztori.


(via Consequence of Sound)