Millie Bobby Brown a testvérével együtt készít saját filmet a Netflixnek

A Stranger Things sztárja két civakodó családról forgat drámát, akik békét kötnek, miután az egyik gyerek rákbeteg lesz.

Saját filmet készít a Netflixnek a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown. A 15 éves, díjhalmozó amerikai színésznő ahhoz képest, hogy a Netflix horrorisztikus sci-fi sorozatával és a Godzilla-mozifilmmel lett világhírű, egyáltalán nem geek témát választott a saját projektjéhez: a nővérével, Paige Brownnal közösen fejleszt egy drámát A Time Lost címmel.

Fotó: JB Lacroix / WireImage / Getty Images

 

A film két perlekedő famíliáról szól, akik békét kötnek, miután kiderül, hogy az egyik család lányát rákkal diagnosztizálják. A forgatókönyvet Anna Klassen írja, Millie Bobby Brown és a testvére mint az alapötlet szerzői, produceri kreditet kapnak majd a produkcióban. A főszereplőket alakító színészekről még nincs semmi hír, és azt sem lehet tudni, hogy Millie Bobby Brown alakítja-e a rákbeteg lányt. A színésznő egyelőre csak egy közleményt adott ki:

Nagyon hálásak vagyunk a Netflixnek, amiért bizalmat szavaztak nekünk, és ennek a történetnek, amit már évek óta írunk és fejlesztünk. A Time Lost középpontjában a családi kapcsolatok és a barátságok állnak majd, valamint az akadályok leküzdése olyan helyzetekben, amikor úgy érzed, az egész világ összeesküdött ellened.

A végére pedig egy jó hír a Stranger Things-rajongóknak: Millie Bobby Brown októberben kezdi el forgatni a kultikus Netflix-széria 4. évadát. (via NME.com)