Morcos móriai törpre hasonlít Mark Hamill a legújabb produkciójában

De nem Gimliék rokonát, hanem templomos lovagot alakít a Knightfall 2. évadában. Itt a friss trailer!

Jó hírünk van minden Star Wars- és középkor-rajongónak: a Knightfall (nálunk: Templomosok) című tévésorozat 2. évadában Mark Hamill is szerepelni fog! A History Channelen futó szériában ő alakítja majd Talust, a sebhelyes képű, hosszú, ősz szakállú, loboncos hajú kereszteslovagot, aki 10 évig volt fogoly a Szentföldön, ám most visszatért, és az érkezése fenekestül felforgatja a Templomos Lovagrend életét!

Talus ugyanis hiába kiváló kardforgató, és a régi, nagy csatározások legendás veteránja, az újbóli felbukkanását azonban nem nézik jó szemmel a lovagok. Az első évad főszereplője, Landry (Tom Cullen) például valaha Talus legjobb tanítványa volt, ám most egymás ellen lesznek kénytelenek harcolni (hmm... mintha a Star Warsban is lett volna ilyen szál!), és ez a frakciózás már az új trailerben is előjön:

Aaron Helbing, a Templomosok vezető író-producere azt ígéri, az új évad sokkal sötétebb, intrikusabb, mocskosabb és akciódúsabb lesz, mint az első. Premier: március 25-én! (via Geektyrant)