Múlt héten Szoboszlai Dominikékat nézték legtöbben a tévében

A vasárnapi délutáni - tét nélküli meccs volt a múlt hét legnézettebb műsora a teljes lakosság körében.

A múlt hét legnézettebb tévéműsora a vasárnap délutáni, Montenegró elleni EB-selejtező élő közvetítése volt, ami nem csoda, hiszen Magyarország is kijutott a németországi Európa-bajnokságra, de Szoboszlai Dominiknak köszönhetően mindezt csoportelsőként. Az már csütörtökön, a bolgár-magyar 1-1-es mérkőzés után kiderült, hogy a magyar válogatott kijutott az Európa-bajnokságra, mégsem ezt a meccset nézték a legtöbben, hanem a vasárnap délutánit, amikor Szoboszlai 1-0-ról hozta fel a válogatottat 2-1-re, hogy aztán végül 3-1-re nyerjen a magyar csapat hazai pályán, teltház előtt.

A vasárnapi EB-selejtezőt a négy évnél idősebb korosztály körében 861 017 néző tekintette meg, így ez a múlt hét legnézettebb műsora a teljes lakosság körében. 

A jó hír, hogy nem csak az EB-re jutott ki a magyar csapat, de Szoboszlaival más formában is találkozhatunk majd, hiszen dokumentumfilm készült róla.

A 30 perces film a Premier League Stories című műsor egyik epizódja lesz, és már most szerdán, november 22-én látható lesz a Spíler 1 csatornán, 20:00-ás kezdettel.

A Premier League Stories 2018-ban indult, és 186 ország átlagosan 300-400 millió nézőhöz jut el egy-egy epizód. Eddig 126 ország jelezte, hogy átveszik a Szoboszlai Dominikról szóló epizódot.

„Nyáron Angliában is bombaként robbant a hír, hogy Szoboszlai Dominik a Liverpoolba igazol, az érdeklődés pedig azóta nemhogy csökkent, de folyamatosan, hétről hétre nő. A Dominikot körülvevő figyelem már nem csak Angliában van jelen, világszerte mindenhonnan folyamatosan érkeznek hozzánk a megkeresések. Úgy gondoltuk, hogy az eddigi teljesítménye alapján Dominik tökéletesen beleillik a Premier League Stories profiljába, a műsorral pedig megpróbáljuk őt jobban bemutatni azoknak, akik eddig nem feltétlenül ismerték a nem mindennapi történetét.”

– mondta Bérczi Barbara, a Premier League magyar gyártásvezetője.

 

(via Sportal.hu)