MŰSORVÁLTOZÁS! Erre számíts, ha hétvégén leülnél a tévé elé

Szombaton vége a Gólkirályság 1. évadának, a Dunán pedig elkezdődik A Dal. Vasárnap a Zsákbamacska különkiadása miatt korábban startol el a Sztárban sztár.

Megvannak a TV2 vasárnapi műsorváltozása után a végleges kezdési időpontok, napokon belül véget ér az RTL egyik fontos sorozata – adta hírül a minap a SorozatWiki. Lássuk, mi mindent érint az időpontváltozás!

  • A Gólkirályság (A mi kis falunk készítőinek vadonatúj sorozata) első évadának tizedik, és egyben utolsó része március 11-én, szombaton 20 órakor kezdődik az RTL-en. Arról egyelőre nincs információ, hogy lesz-e második évada, az viszont biztos, hogy március 18-tól A mi kis falunk új évada kerül majd a helyére.
Forrás: RTL

 

  • Szombat este 19:35-ös kezdettel startol el a Dunán A DAL 2023, ami egy több héten át tartó zenei  show lesz. Wolf Kati, Mező Misi, Ferenczi György és Egri Péter ezúttal is a zsűri lesznek, de most már nem az Eurovíziós Dalfesztiválon való indulás lesz a tét, hanem hogy kiderüljön: a 40 produkció közül melyik a legjobb magyar sláger?
  • Ahogy azt korábban mi is megírtuk itt a PORT.hun, március 13-án, hétfőn tér vissza a képernyőre a Zsákbamacska. A '90-es évek közkedvelt vetélkedője azonban egy különkiadás formájában már most vasárnap bemutatkozik a TV2-n: a Sztárban sztár ugyanis egy Zsákbamacska-különkiadással jelentkezik, emiatt műsorváltozás is lesz a csatornán. A Sztárban sztár a múlt héthez képest 25 perccel korábban, 18:45-kor indul, ezt követi 19 órától a Zsákbamacska-különkiadása, ahol Till Attila, a zsűritagok és a versenyzők is új szerepkörben lesznek láthatóak, a Sztárban sztár élő adása pedig majd csak 19:45-től folytatódik a TV2-n.

 

Forrás: TV2