Nagyon bizarr, de kicsit vicces lesz Jim Carrey új sorozata

A Kiddingben önmagát alakítja: egy komédiást, aki megzakkan az örökös poénkodástól. Itt az új trailer!

Szeptember 9-én debütál a Showtime csatornán Jim Carrey legújabb tévésorozata, a tízrészes Kidding, amit idehaza Most nevess! címmel vetít szeptember 10-től az HBO GO. Az eredeti cím egy szóvicc, mivel a sorozat főhőse, Jeff, aki Mr. Pickles néven a gyerekműsorok ikonikus figurája, a jóság és bölcsesség megtestesítője. Ám amikor Jeff családi élete összeomlik, a képernyőn mindig mókázó ember a kegyetlen világban szép lassan elkezdi elveszíteni a józan eszét. Mintha csak egy magyar rendező arról forgatna filmet, hogy a Móka Mikiként megismert, égből pottyant meséket mondó Levente Péterből egy alkoholista idegroncs lesz!

A napokban kijött második előzetes alapján nem lehet nem észrevenni: Jeff figurája eléggé hasonlít az örökös grimaszoló Jim Carrey saját életére, akitől mindig valami vicceset várnak, mikor ő legszívesebben elvonulna a világtól. A komédiák királyának lenni ugyanis nangyon nehéz, drámai feladat, nem csoda, hogy mára már köztudott lett, hogy Carrey a forgatásokon egyáltalán nem volt az a vicces pali, akinek a vásznon megismertük. Sőt, kifejezetten bunkó volt például a Grincs sminkesével vagy amikor már nemcsak a kamerák előtt lényegült át Andy Kaufmanná az Ember a Holdon felvételei idején, hanem egész napra úgy maradt...

A sorozatban Jim Carrey mellett olyan sztárok szerepelnek majd, mint Frank Langella, Catherine Keener és Judy Greer, a rendező pedig nem más, mint Michel Gondry, akivel Carrey együtt forgatta annak idején az Egy makulátlan elme örök ragyogása című kultfilmet. (via NME.com)