Nem kér az Amazon a James Gunn-féle Starsky és Hutch-ból

A galaxis őrzői 1-2 rendezője csinált volna remake-et a nyomozós kultsorozatból.

Pár nappal azután, hogy a Disney kirúgta James Gunnt a Galaxis őrzői 3 stábjából, kiderült, hogy az Amazon sem kér a rendező korábban már beharangozott Starsky és Hutch remake-jéből. Az online könyvkereskedésből lett filmstúdiónál egyelőre nem kommentálták hivatalosan, miért váltak meg James Gunntól. Egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy az Amazon már hónapokkal ezelőtt meghozta a döntést arról, hogy nem lesz új Starsky és Hutch sorozat, ám ez valamiért csak most derült ki.

James Gunn A galaxis őrzőit promózza (fotó: Richard Harbaugh/Disneyland Resort via Getty Images)

 

A Disney döntésének hátterében az állt, hogy a karrierjét annak idején szabad szájú függetlenfilmesként kezdő Gunn 2008-ban és 2009-ben a holokauszttal, a pedofíliával, a nemi erőszakkal és szeptember 11-el viccelődött a Twitter-bejegyzéseiben, és ez ma már vállalhatatlan a Walt Disney Studios vezetősége számára. A Galaxis őrzői-filmek sztárjai, Dave Bautista és Zoe Saldana védelmükbe vették a rendezőt, Chris Pratt egy Biblia-idézettel igyekezett csitítani az indulatokat.

change.org oldalon már petíció is indult azért, hogy a Disney ültesse vissza a James Gunnt A galaxis őrzői 3 rendezői székébe, jelenleg 290 ezernél jár az aláírók száma. Könnyen lehet azonban, hogy a 10 évvel ezelőtti Twitter-bejegyzések miatt végleg kisiklik Gunn filmes karrierje. (via Uproxx & NME.com)