Nézd meg, hogy vettek búcsút Carrie Fishertől a Family Guyban!

„Lehet, hogy elvesztettem egy főnököt, de a menny nyert egy hercegnőt.”

A 2016 decemberében elhunyt Star Wars-sztár volt húsz részen át Angela szinkronhangja az animációs sorozatban. Angela a főhős, Peter Griffin főnöke a sörfőzdében, ahol dolgozik, és halála után Carrie Fisher 2017 novemberében hallható volt még két részben, ahogy az az évi karácsonyi epizódban is.

Most azonban a szériában búcsút vettek a karaktertől, és Fisher halála miatt kiírták Angelát a sorozatból, méghozzá úgy, hogy ő is életét veszti. Temetésére a FOX csatornán december 9-én adásba került epizódban került sor, ahol Peter tartott gyászbeszédet a koporsó mellett.


A sorozat executive producere, Steve Callaghan elmondta, hogy ezzel a jelenettel egyszerre akartak tiszteletteljes búcsút venni Angelától és Fishertől is. Peter a beszédében végig Angeláról beszél, de közben a közönség tudja, hogy mondanivalóját a színésznőre is érti – főleg, amikor utolsó mondatához ér:

„Lehet, hogy elvesztettem egy főnököt, de a menny nyert egy hercegnőt.”

„Könnyű lett volna egy kevésbé alkalmas színésznőre bízni a szerepet, de Carrie olyan mélységet adott a karakternek, amit senki nem tudott volna megközelíteni” – mondta Callaghan, aki azt is hozzátette: nagyon sajnálják, hogy a jövőben már nem írhatnak olyan epizódokat, amelyekben szerepel Angela.


(via NME)